Be ragadt az egyik ajtónk,ezért picit meg rúgtam, hogy kinyiljon. Azóta kicsit fáj a hasam. Veszélyeztetett terhes vagyok mélyen tapadó lepény miatt. Vettem be magnéziumot lehet baj emiatt? 25h
Annyit írtam h nem. Ettől normálisabb választ egy ilyen kérdésre nem lehet kipréselni.
Mit vársz? Pátyolgassalak?
Ha nincs vérzés, barnázás, akkor nincs baj. A rúgás miatt lehet, hogy az egyik szalag vagy bármi más ami nyúlik, tágul okoz kellemetlenséget.
Egyébként mikor nézték utoljára a lepény helyzetét?
Nem hinném, hogy bajod lesz ennyitől. Ha nem múlik napokig a hasfájás vagy rosszabbodik, akkor keresd fel az orvost, hogy megnyugodj, de ennyitől nem hinném, hogy gond lenne.
Én mióta terhes vagyok folyton felbukok valami hülyeségbe (járda széle, stb), mégis itt vagyok 😁
Miért lenne hülyeség ez a kérdés? A kiíró szemszögéből kellene nézni, nyilván aggódik.
Sztem sem lehet ettől semmi bajod, nyugi😊 Ha bármilyen komolyabb rendellenesség lenne, akkor pedig menj vissza dokihoz. Nyugalom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!