Köszönöm gyors válaszod! Az én szüésznőm csak napi 3x1 csésze málnalevélteát javasolt!
Remélem beválik!
Köszönöm :)
Gyors és könnyű szülést nektek :)
2010. okt. 6. 10:15
12/21 anonim válasza:
4 hétig ittam, nem volt könnyű, nem volt rövid a szülésem és ráadásul nekem rosszízű volt a tea. A szomszédom hasonlóan járt vele. Persze lehet, hogy ha nem iszom, akkor a 15óra helyett 25órát vajúdtam volna, még ennél is nehezebben tágultam volna, de ezt senki nem tudja megmondani, miutan ez volt az első szülésem...
2010. okt. 18. 09:55
13/21 anonim válasza:
szia! én mézzel citrommal ízesítve ittam, kifejezetten ízlett. Indított szülésem volt, nagyon gyorsan, könnyen tágultam. Na most hogy ez a tea miatt volt-e ugye nem fog soha kiderülni :) ja és a homeós bogyót is szedtem. Könnyű, gyors szülést neked!
2010. okt. 18. 10:35
14/21 anonim válasza:
Szia! szerintem nekem semmit nem segített, nehéz és hosszú szülésem volt mindenféle komplikációval, rengeteg külső és belső varrattal. De a tea ízét imádtam, és legalább megvolt a folyadékbevitel. :-)
2010. okt. 18. 11:17
15/21 anonim válasza:
semmit sem használt.
2010. okt. 18. 11:31
16/21 anonim válasza:
Én egy napig ittam. 36 hetesen kezdtem el. És 36+1 naposan megszületett a kislányom. Ja és aznap reggel fél 10-kor vettem meg a homeos bogyókat és 1 óra múlva elfolyt a magzatvizem is. Extra gyorsan hatott, elég volt csak a táskámba tenni. :D 12 óráig tartott a magzatvíz elfolyásától számítva, de alapvetően nem volt rossz szülés. Legalábbis próbálom csak a jót nézni, mert 10 hét múlva megszületik a kistesó is. Nem hiszem, hogy a tea segített.. Fogok megint inni, bár inkább a 37. héten kezdem. :D Könnyű szülést mindenkinek!
2010. okt. 18. 12:32
17/21 anonim válasza:
Én ittam és szerintem segített is, mert még az orvosok sem hitték el, hogy milyen gyorsan tágulok. Nagyon vékony alkat vagyok és keskeny a csípőm is. 36. héttől kezdve ittam napi 2*2 dl-t Mézzel ( arra figyelni kell, hogy a teéhoz ne érjen fém eszköz, mert különben veszít a hatásfokából) Szóval itthon kezdtem vajúdni és délután 5-re éreztem, hogy mehetünk. Felvettek és onnantól kezdve felgyorsult minden pedig azt mondták, hogy éjfél előtt nem lesz baba, de 20-órára kibújt a lányom, és kb csak kettőt nyomtam. Visszagondolva nem is kívánhattam volna jobbat és gyorsabbat. Biztos fogom inni a következőnél is.
Meli
2010. okt. 18. 15:36
18/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi az eddigi válaszokat. A kérdés kiírása óta már 38+3 hetesek vagyunk. Azóta rendületlenül iszom a teát és szedek homeós bogyókat is. Próbálom ezeket úgy használni, hogy higgyek a segítő hatásukba. Mert hát a tudatalattinak is nagy ereje van! :)
Remélem bejön és nemsokára már megölelhetem az én Picurkámat!
Ha van tapasztalat, pro-kontra várom még! :)
Jó egészséget Nektek és a Babátoknak!
2010. okt. 18. 19:13
19/21 anonim válasza:
Szia! Én a 37 héttől ittam, 15 óra alatt lett meg alányom, ebből 45 perc volt maga a szülés. Gátmetszés is volt. Bár engem előre figyelmeztetett az orvosom, hogy nagy lesz a baba hozzám képest. 3370 g-mal, és 54 cm-rel született meg a lányom. Most a 30. hetet töltöm a tesóval, és most is szándékomban áll inni.
A 36+1 napra szülő kismamának üzenném: a magzatvíz nem a teától folyt el. Legalábbis nekem azt mondta a védőnő mikor a lányommal voltam várandós, hogy az fertőzés, vagy hormonszint változás miatt történik, és azt nem lehet megakadályozni/előidézni.
2010. okt. 18. 20:25
20/21 anonim válasza:
Sziasztok! a 36+1 napos kismama vagyok! Tudom, hogy nem a teától folyt el. Viccnek szántam. Anyukám is 36 hétre szült x- genetika is lehet és elég sok izgalom ért bennünket akkoriban ( a férjem és a nagymamám is kórházban volt). Biztos az se lassított le. Egy kicsit túlpörögtem magam. Most rendesen visszafogtam a tesóval! :D Nincs meló és mindenkinek megtiltottam, hogy beteg legyen! :D Mi vagyunk a fontosak a kicsivel! :D Puszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!