Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív a tesztem, mikor...

Pozitív a tesztem, mikor érdemes orvoshoz mennem?

Figyelt kérdés

Hétvégén kellene megjönnie a mensimnek, de a teszt már múlt szombaton közepesen pozitívat mutatott. A naptár szerint 5 hetes vagyok most.

Érdemes jövőhét hétfőn elmenni orvoshoz, vagy várjak még vele?

2023. febr. 22. 10:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

hány naposak a ciklusaid?

hányadikán volt az utolsó menstruációd első napja?

ha 28 napos ciklussal számolsz akkor 1 hetes késésnél vagy 5 hetes várandós

orvoshoz mehetsz az utolsó menstruációd első napja + 3 hét

nekem már mensi szerinti 6+5 napon (uh szerint 6+0) volt szívhang is

2023. febr. 22. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Elmehetsz orvoshoz jovoheten, ha annyira raersz, persze, de amugy felesleges, csak azert, mert felsz. A terhesseg alatt meg millio dologtol fogsz felni, megnyugtatlak, de nem tudsz mindig mindent ellenoriztetni....:D

Talan mar latni fog egy petezsakot jovohet hetfon. De vissza fog hivni kb olyan 7-8 hetesen, a szivhang miatt.

2023. febr. 22. 11:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Eleg ha mesz 7-8 hetesen.

Nem kell mindentol rettegned.

Nekem missed abom volt,es amikor utana terhes lettem nem rohantam az orvoshoz egybol,augusztus elejen lett pozi a tesztem,szeptember elejen mentem orvoshoz,8 hetes voltam akkor.

2023. febr. 22. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is 7. héten menj. Én 6. héten mentem, volt szívhang szerencsére, de mielőtt vizsgált volna az orvos, mondta hogy lehet nem lesz szívhang még,ne ijedjek majd meg. Méhen kívüli terhesség nagyon ritka, emiatt szerintem ne izgulj, ha nincs vérzés, görcs ráérsz menni a 7. héten. Boldog babavárást!
2023. febr. 22. 15:30
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Én külföldön elek, itt alapból a 8. Héten lehet először menni ultrahangra. És nem, nem halnak meg itt sem a nők méhen kívüli terhességben. Kar a túl vizsgálgatás, attól nem fog jobban megmaradni vagy egészségesebb lenni az embrió.
2023. febr. 23. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!