Létezik, hogy a teszt csak a mensi kimaradása után 10-14
nappal mutat pozitívat?
Figyelt kérdés
Holnap lesz 1 hete, hogy meg kellett volna jönnie, de semmi. Vannak mensis, és (szerintem) babás tüneteim, viszont tegnapelőtt délután és ma reggel is negatívat mutatot. Az első teszt: Gabriel, a mai Lilly. Mindkettőt mindenki dícséri... Írjátok meg, ha már volt ilyen tapasztalatotok? Az utolsó mensim rendben megjött, bár előtte 1,5 hónappal Norcolutot és Clostilbegyt kellett szednem... Már nem kell szednem, előfordul, hogy ez kavart be?
2008. jan. 4. 21:21
1/7 anonim válasza:
Szerintem már ki kellett volna mutatnia ha terhes vagy,a babás tünetek meg még koraiak lennének. Lehet hogy még mindíg a gyógyszerek kavarnak be,de ha egy héten belül nem jön meg,akkor nem ártana orvoshoz menni!
2008. jan. 4. 21:32
2/7 anonim válasza:
hát nekem volt vérzés kimaradásom gyuladás miatt márciusban viszont most mikor terhes lettem a teszt nem mutatta ki csak az uh és az orvosnál a teszt ami tuti uh-ra még korai vagy de egy nőgyógyászszal meg nézetheted magad ha össze jött a baba gratula ha nem akkor sok sikert a próbálkozáshoz
2008. jan. 4. 21:36
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a gyógyszer zavarta össze a szervezeted, de az is lehet, hogy Neked ún. késői ovulációd van (nem a várható menstruáció előtt 14 nappal, hanem később van peteérésed - nekem pl. a várható menstruáció előtt 9 nappal szokott). Ilyen esetben simán elképzelhető, hogy még nem mutatott pozitívat a teszt. Próbáld pár nappal később. Drukkolok, remélem összejön a kisbaba! 16 hetes kismama
2008. jan. 5. 11:52
4/7 anonim válasza:
Szia!
Az első menstruáció kimaradásom után én is csináltam tesztet, ami negatív lett. Úgy ahogy kell elkezdtem szedni a fogamzásgátlót ismét, de másodszorra is kimaradt a vérzésem. Akkor is csináltam tesztet és az pozitív lett. Kiderült, hogy két hónapos terhes vagyok. AZóta 3 hónapja anyuka:-)
Azt szokták mondani a pozitív terhességi teszt a biztos, a negatív nem mindig. Viszont barátnőmnek is más gondok miatt kimaradt a menstruációja. 50 - 50% esélyes mind a kettő. Menj orvoshoz!
2008. jan. 5. 12:44
5/7 anonim válasza:
Szia!
A legjobb otthoni tesztek sem tudják, csak a 10-14 naptól kimzóutatni a terhességet. Előfordulhat azonban hogy alacsonyabb a hormonszinted, és a teszt amit vettél esetleg még nem tudja kimutatni. Szerintem várd meg a következő mensit, és ha az is kimarad feltétlenül nemj el orvoshoz. Amúgy ált. a 6.héttől mutatja az UH ki, ha van ott bent petezsák....
2008. jan. 7. 09:18
6/7 anonim válasza:
Szia!Nekem 5 napig késett,most megjött,magyarázat nincsen rá(szerintem pszichés volt),várj egy hetet,ha akkor sincs semmi,irány a doki,mert lehet hogy más gond van,pl.egy petefészekciszta,az szintén okozhat vérzés kimaradást.A gyógyszerek pont azért vannak,hogy mindent rendbe tegyenek odabent,tehát a mensidnek,ha nem vagy babás,meg kellett volna jönni,a gyógyszert ki lehet zárni!!!De ott a másik oldal,volt aki 11 hetesen már tarkóredőmérésre ment,de a gyógyszertári teszt még mindig nega lett.Sztem a megnyugvás megér egy vizsgálatot,én mennék pár nap múlva.Egy sorstárs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!