Vajon milye merre lehet a babának?
Elég hülyén hangozhat a kérdés.. légyszi ne szóljatok le.
33+1 napos vagyok, 1 hete az UH-n farfekvéses volt.
Szerintetek hogy feküdhet ha a köldököm két oldalán van két "gombóc" rúgdosni bal hasam alján érzem, csuklani jobb hasam alján, védőnőnél a szívhangot jobb oldalon a köldököm mellett találtuk meg. Elképzelni se tudom, hogy hogy feküdhet. Valakinek tippe?
Ezek alapján lehet továbbra is farfekvéses, illetve még bőven tud forgolódni. Nekem ikreim vannak, és még úgy is, hogy ők ketten voltak, a B baba az utolsó napokon is minden nap (már kórházban voltunk, és figyelgették) hol faros volt, hol haránt, hol koponyavégű. Végül az utolsó napon szépen maradt koponyavégben, majd mégis a lábánál fogva húzták ki a császárnál, ezért lett köztük 3 perc különbség a szokásos 1-2 helyett.
Szóval simán lehet, hogy ő is folyton váltogatja, meg az is, hogy még nem fordult be, de majd be fog. Egyelőre még nem olyan nagy baj ha faros, a vége fele lesz ez fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!