Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A babának árt ha rajta fekszik...

A babának árt ha rajta fekszik a méhlepényen?

Figyelt kérdés

33 hetes terhes vagyok,hátsó fali lepénnyel. Mostanában rendszerint arra kelek éjjel, hogy hanyatt fekszem...jobb oldalt egyátalán nem megy, kényelmetlen, így marad a bal oldal...

Árt a babának ha a saját súlyával a méhlepényen fekszik?

Éjszaka ilyenkor nekem semmi bajom, nem szédülök stb, még kényelmes is, de aggódom, hogy ő nem nyom-e el magának valamit a lepényen?

2023. febr. 15. 05:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyerek a magzatvízben lebeg....
2023. febr. 15. 06:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó hónapot kivéve kb csak háton volt jó aludnom. Semmi baja a lányomnak
2023. febr. 15. 07:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, én émelygek, szédülök ha a hátamon fekszek. Van hogy éjszaka 2 fordulás között gondolom megpihenek a hátamon, mert nehéz nagyon fordulni, és mindig felkelek rá ha abban a pozícióban elalszok, mert rosszul leszek.

A kisbabának nem árt, elsősorban neked árthat, ami aztán hathat a babára.

2023. febr. 15. 08:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Akkor ezekszerint ha nem érzek rosszullétet akkor nincs gond?

Olyan jót tudok úgy aludni, csak lelkiismeret furdalásom van mert mindenhol azt olvasni 30 héttől nem szabad..

2023. febr. 15. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen szerintem nincs baj, bar en nem lennek igy nyugodt.
2023. febr. 15. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:

"Olyan jót tudok úgy aludni, csak lelkiismeret furdalásom van mert mindenhol azt olvasni 30 héttől nem szabad.."

Még jobbat tudnál aludni, ha közben nem lenne lelkiismeretfurdalásod, úgyhogy ne olvasgass annyit! Inkább aludj, pihenj sokat! :)

2023. febr. 16. 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2023. febr. 16. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!