A babának árt ha rajta fekszik a méhlepényen?
33 hetes terhes vagyok,hátsó fali lepénnyel. Mostanában rendszerint arra kelek éjjel, hogy hanyatt fekszem...jobb oldalt egyátalán nem megy, kényelmetlen, így marad a bal oldal...
Árt a babának ha a saját súlyával a méhlepényen fekszik?
Éjszaka ilyenkor nekem semmi bajom, nem szédülök stb, még kényelmes is, de aggódom, hogy ő nem nyom-e el magának valamit a lepényen?
Szerencsés vagy, én émelygek, szédülök ha a hátamon fekszek. Van hogy éjszaka 2 fordulás között gondolom megpihenek a hátamon, mert nehéz nagyon fordulni, és mindig felkelek rá ha abban a pozícióban elalszok, mert rosszul leszek.
A kisbabának nem árt, elsősorban neked árthat, ami aztán hathat a babára.
Akkor ezekszerint ha nem érzek rosszullétet akkor nincs gond?
Olyan jót tudok úgy aludni, csak lelkiismeret furdalásom van mert mindenhol azt olvasni 30 héttől nem szabad..
"Olyan jót tudok úgy aludni, csak lelkiismeret furdalásom van mert mindenhol azt olvasni 30 héttől nem szabad.."
Még jobbat tudnál aludni, ha közben nem lenne lelkiismeretfurdalásod, úgyhogy ne olvasgass annyit! Inkább aludj, pihenj sokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!