Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7hetes terhesen rossz keringés?

7hetes terhesen rossz keringés?

Figyelt kérdés

Gyakran fázom,kiráz a hideg,vacogok. Lázam nincs.a max amit mértem 37,5volt. Tegnap az ujjaim is elkezdtek elkékülni,de pár perc után már semmi baj nem volt. Ennyire rossz lenne a keringésem? Fűtünk is,nincs hideg. Nem értem mitől lehet. Volt valakinek hasonló?

Vagy menjek dokihoz?

Köszönöm előre is a válaszokat!!

2010. okt. 5. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:
37,5 az már hőemelkedés. valami bacit lehet, hogy mégis beszedtél
2010. okt. 5. 09:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatom hogy én is nagyon fázékony vagyok bár nekem már kezd alábbhagyni 11 hetes vagyok.

Főleg délutánra estére jön ez elő,és a hormonális változások miatt van ne izgulj.A hőmérsékletünk a terhesség alatt lehet 37 körül.Nekem tegnap este 37,1 volt.Ha azért izgulsz menj el a háziorvosodhoz.

2010. okt. 5. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!