Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudtad , hogy babát...

Honnan tudtad , hogy babát vársz ?

Figyelt kérdés
2023. febr. 14. 22:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

Ki lehet nevetni de már a fogantatás időpontjában is máshogy éreztem magam lelkileg. Mintha valamit befogadtam volna a lelkembe, nyugodtság öntött el, és félelem is, sírtam is. Elsőre pozit teszteltem, hiába éreztem, mert a nemvárt előtt 2 nappal már tesztet csináltam, nem hittem el, hogy ekkora csodában lehet részünk. Hálásak vagyunk.

Üdv, 33 hetes kismama.

2023. febr. 15. 08:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi pms tünetem,pedig mindig szokott. 11.dpon pozitív lett a teszt.
2023. febr. 15. 09:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Ciklus 29. napján (nekem sosem volt napra pontos, 28-33 között változott mindig, így nem könyveltem még el késésnek) látványosan nagyon ingerült, hisztis voltam. Sosem szoktam az lenni, nekem mindig olyan volt a vérzésem, hogy egyszer csak ott van minden előjel nélkül. Emiatt gondoltam tesztelek, ami azonnal erős pozitív lett.
2023. febr. 15. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:

1. Csak a teszt

2. Valahogy sejtettem, bár mensi előtt fogant pár nappal így jó sokára lett pozitív a teszt, érdekes mert tüneteim voltak

3.éreztem de azt hittem csak a vagyam miatt hiszem magam terhesnek aztán 9 nap késés után megjelent a 2. Csík

2023. febr. 15. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Rendszeresen vezettem a hőmérsékletemet, nem esett le, és émelyegtem is az esedékes mensi napján. Pozitív lett a teszt.
2023. febr. 15. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Én arra lettem figyelmes, hogy éjszakánként 2-3x felkeltem pisilni. Nagyon jó alvó vagyok, bombát lehetne mellettem robbantani, sőt ilyen éjszakai problémáim nem is szoktak lenni. Plusz késett is a menstruációm, úgyhogy 100%ig biztos voltam benne, hogy terhes vagyok, két tesztet is készítettem, mind a kettő pozitív lett (egyiket este, másikat reggeli vizeletből, biztos ami biztos alapon)
2023. febr. 16. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Vajas pirítós és vegyes vágott savanyúságot ettem 😅
2023. febr. 17. 03:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Anyukám szólt, hogy túl sokat alszom és látszik a szememen is :D Utána mentem orvoshoz. Mondjuk ez még 25 éve volt.
2023. febr. 17. 18:07
 19/19 Kata-Kata ***** válasza:
Alapból befelé forduló mell bimbóm van. Kb. egy hét után, már állt kifelé keményen folyton.
2023. febr. 18. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!