Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés előtt fontosnak tartod...

Szülés előtt fontosnak tartod a borotválkozást? Én attól tartok hogy nem lesz rá időm, erőm. Kicsit kellemetlenül érezném magam ha ott ők borotválnak. Túl aggódom?

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Fontosnak tartottam, viszont az élet máshogy hozta.

Leborotváltam még a szülés előtti napokban, aztán 36+4-nél lefeküdtem este aludni (épp aznap fejeztük be a gyerekszoba utolsó simításait) de ahogy vízszintbe kerültem, és szusszantam, hogy de jó, végre ágyban vagyok, éreztem valami meleget.. A férjem közölte, hogy még sosem látott ilyen gyorsan kipattanni az ágyból.. Elfolyt a magzatvizem.

A cuccaimat másnap terveztem bepakolni, mivel egy költözés kellős közepén voltunk.. Fürödni alvás előtt elmentem, de nem gondoltam volna, hogy borotválkozni is kéne, főleg, hogy tényleg 3-4 nappal előtte borotváltam.

De egyébként senkit nem érdekelt, hogy mi a helyzet oda lent.

2023. febr. 12. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
72%

Én szeretnék úgy menni, hogy nincs ott őserdő. Valamiért úgy érzem magam komfortosan. Az a taktikám, hogy nem hagyom elfajulni a dolgokat és akkor sokkal könnyebben megy, gyorsabban. Nagy tükör van a fürdőszobában, és én állva szoktam. 🤷😂

Sajnos én is olyan vagyok, hogy nagyon kellemetlenül tudom magam érezni ilyen szitukban. A beöntéstől is félek...

Üdv, 33hkm

2023. febr. 12. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
2x szültem, mindkétszer fájásokkal indult, és bőven volt időm zuhanyozni indulás előtt, akkor a lábam/bikinivonalat gyorsan lekaptam, ha már arra jártam. Ennél többet én egyébként sem borotváltam soha, a kórházban pedig nem érdekelt senkit, nem is borotváltak le, fel se merült. Természetes szülések voltak, az elsőnél kicsit repedtem, de nem zavart a szőr a varrásnál sem, nem a hüvelyben nő.
2023. febr. 12. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Én csak NST-re mentem aznap, kerek 40. héten és nem lett jó az eredmény így indítottak. Előtte fogalmam sincs mikor borotválkoztam, nem volt óriási bozont, de leborotváltak. Marhára nem érdekelt, akkor már a császárra készítettek elő, és csak arra tudtam gondolni, hogy a gyerekem túlélje. Amúgy nagyon kedves volt a szülésznő, aki borotvált, szerintem ha nem lettem volna úgy betojva, akkor sem lett volna egyáltalán kellemetlen.
2023. febr. 12. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

"Sajnos én is olyan vagyok, hogy nagyon kellemetlenül tudom magam érezni ilyen szitukban. A beöntéstől is félek..."

A beöntést megtagadhatod, sok helyen már amúgy sem szokás.

Én úgy tervezem, hogy ez is az itthoni készülődés része lesz. Zuhany gégecsővel nem nehéz házilag megoldani ezt is.

2023. febr. 12. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Én magamnak megcsináltam otthon. Persze látni nem láttam de tapintással meg lehet oldani simán.

Nem akartam hogy ott ki tudja milyen eldobható borotvával más csinálja meg.

Nem foglalkoznak amúgy ilyenekkel, rutinból megy ez is nekik.

Aki nem szedi le csak a bikinivonát az a fenekét se szedi?] Vagy csak nekem szőrös ott is?

2023. febr. 12. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
15# mi a fene? Én még ilyet nem hallottam, hogy valaki magának beömtést csinál. Biztosan tájékozatlan vagyok,de nekem ez bizarr.
2023. febr. 12. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!