20201210 kérdése:
Ebből lehet még normális terhesseg?
Figyelt kérdés
Voltam 2 héttel ezelőtt uh. Akkor azt mondták 5 hetes terhes vagyok. Most megint mentem. Nem ugyan oda most jobb gépen vizsgálták jobb géppel. Most meg 6hetes 1 napos. Szivhang sejthető van már benne embrió. Nem értem ezt akkor az előző vizsgálaton 4 hetes lehettem? Menstruacio szerint még amúgy 8 hetesnek kéne legyek nem tudom már na. De a doki azt mondta lehetett későbbi fogantatás. December 11.en volt meg utoljára és január 26.an voltam orvosnál de már január 11en kimutatta a terhesegi teszt h pozitív. Kérlek segítsetek!!2023. febr. 10. 18:41
1/13 anonim válasza:
Ha január 11-én pozitív volt a teszt, és +/- pár nappal azt tekintjük a nemvárt napjának, azaz 4 hetes terhességnek, akkor most a 8. hétben kéne járnod. Most voltál dokinál a héten, amikor a 6+1 hetet mondta? Ha igen, akkor ebből nem lesz sajnos semmi. Nem jön ki a matek.
2/13 anonim válasza:
Most vagy az előző orvos nézett be valamit ... Vagy ez.
Pontosan említetted neki a dátumokat? Nem tűnt fel neki, hogy valami nem stimmel a hetekkel?
Ha január 11-dikén tuti pozitív lett a teszt, akkor milyen későbbi fogantatásra gondolt?
Mit javasolt?
3/13 A kérdező kommentje:
Semmit igazából azt mondta pihenjek
2023. febr. 10. 19:02
4/13 anonim válasza:
Én elmennék egy másik orvoshoz is... A saját magam megnyugtatása érdekében.
2-es voltam
5/13 A kérdező kommentje:
Aza gond szinte alig látják hüvelyi ultrangon mer hogy azt mondták nagy a hasam.
2023. febr. 10. 19:08
6/13 A kérdező kommentje:
Nehezen tudják meglatni
2023. febr. 10. 19:09
7/13 anonim válasza:
Mi az isten köze van a hüvelyi uhnak a nagy hasadhoz????????
Keress egy normális orvost de ne éld ebbe bele magad!
8/13 anonim válasza:
A hüvelyi uh-nál pont lényegtelen, mekkora a hasad, hisz ott sokkal közelebbről, jobb szögből látja, ami ebben a terhességi korban pontosabb, nem véletlenül csinálják ilyenkor még hüvelyivel.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát ezaz nem tudom.
2023. febr. 10. 19:30
10/13 anonim válasza:
Nehogy azt gondoljátok már, hogy hüvelyi UH-nál semmit nem számít, hogy mennyire elhízott a beteg!
Mert bizony, ott is számít. És igen, van, hogy még hüvelyi UH-val is alig látni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!