Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, napi hány percet/órá...

Kismamák, napi hány percet/órát sétáltok, vagytok a szabadban (akárhol csak nem a négy fal között), mennyi édességet esztek?

Figyelt kérdés
Mikor jó az idő, napi 1 órát vagyok kint az utcán, 10 km-t sétálok, 1 tábla csokit eszek.

2023. febr. 9. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

1 óra alatt 10 kilométer? Kicsit hihetetlen.

A tábla csokit meg egészségedre! Még ha nem lettem volna gdm-es, akkor se csináltam volna.

2023. febr. 9. 19:21
 2/10 A kérdező kommentje:
A többi km-t a házban otthoni teendőkket végzek 😅
2023. febr. 9. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem setalgattam az utcán, csak ha mennem kellett valahova, az épp elég volt. Nem volt nagy hasam, de így is alig bírtam menni. Csokit sokat ettem, nagyon kívántam főleg a vége felé .
2023. febr. 9. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Változó, van olyan nap amikor csak az udvaron levegőzők kicsit. Édesszájú vagyok, de reggelire egy kakaóscsiga vagy pár kocka csoki/egy túrórudi kielégíti a vágyaimat. :D Én mondjuk soha nem bírtam megenni egy tábla csokit egymagam. De ismerek olyan kismamát, aki szinte mindent kihányt a magzat 12 hetes koráig csak a Kinder tejszeletet vette be a gyomra. Napi 4-5 db-ot evett mégsem hízott nagyon, mert sokat hányt.
2023. febr. 9. 19:56
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem mértem, hogy mennyit megyek egy nap, a 35. Hétig dolgoztam, utána a frissen felépített családi házba költöztünk át, le az 5. Emeletről (nincs lift). Csokit nem ettem, sosem ettem még meg egy ültő helyembe tábla csokikat
2023. febr. 9. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Sosem mértem mennyit sétálgatok. Mivel van egy 2 évesem, naponta úgy 2 órát töltünk az udvaron. Céltalanul nem bojongok.

Semmi édességet nem eszek. Csak mert nem vagyok édesszájú

De azért a napi 1 tábla csokit én sokallom

2023. febr. 9. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
58%

35 hetes vagyok így már nemtudok annyit talpon lenni,az udvaron pár percet eltöltök még az állatokat megetettem.

Csokit nagyon szeretem,de legfeljebb 1-2 bon-bont eszek meg(napi szinten)

2023. febr. 9. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem sokat sétálok, sosem voltam az a sétálós fajta. Dolgozom, meg elvegzem tisztességesen az otthoni teendőket, pont elegendő.

Csokit nem sokat eszem, egy táblát naponta biztos nem eszem meg. Ha eszek is kisebb adagban...

Üdv, 32 hetes kismama.

2023. febr. 9. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Van amikor 2-3 órát is sétálok egy nap,1-2óriás túrórudi lecsúszik :):)
2023. febr. 9. 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Az kb 5-6km amit megteszek,és még az itthoni pakolás stb :)
2023. febr. 9. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!