12. heti genetikai vizsgálatot érdemes állami kórház helyett magánban csináltatni?
Istenhegyin és a czeizel intézeten gondolkodom.
Valóban jobbak a gépek/ szakemberek, vagy felesleges pénzkidobás?
Vagy inkább állami genetikai uh + prena?
nem olvastam végig a hozzászólásokat. ha prenát is akarsz, akkor a czeizelt ajánlanám, azt ott helyben meg is csinálják :) istenhegyin nifty van. az én dokim honvédos doki, a czeizelben (is) van magánrendelése, így uh-ra meg terhesgondozásra is oda jártam, de a niftyt csináltattam, az több betegséget nézett (meg persze drágább is).
vidéki kisvárosban élek, itt a 12 hetes uh botrány volt, a doki forgatta a kezében az uh-t, hogy hogyan is kellene fognia... pedig nem kezdő doki volt.
Én államiban csináltattam mindkét gyerekemnél, de a Honvédba tartozom, ott jó orvosokat sikerült mindig kifognom.
Kb 15 perc volt a vizsgálat, ha gond lett volna, biztos tovább néz, de mindkét gyerekem egészségesen született, úgyhogy gondolom nagyon mit nem volt tovább nézni. Azt meg tudtam, hogy nem babamozizni megyek, úgyhogy emiatt sem volt bennem hiányérzet. Szóval én azért mentem államiba mert tudtam hogy jó orvosok vannak ott, nem akartam külön fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!