Lefeküdtem a lakótársával is, és most nem tudom
melyiktől vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Egyáltalán azt nem tudom hogy ezt hogy közöljem velük, a kommunikáció kb egyenlő a nullával köztünk. Azt nem tudom mit szólnának hozzá, ha ezt így megírnám nekik. Valamelyik az apja, de ezek után nem tudom mi lesz. Kötelezhetnek arra hogy elvetessem?
Dolgozok képzeljétek, és igen jól keresek. Itt igen, egy életről van szó. De ebbe ők is bele gondolhattak volna.
2023. febr. 7. 07:35
22/49 anonim válasza:
Ja még ők a hibások, mert te széttetted a lábad. Értem...
2023. febr. 7. 07:47
23/49 anonim válasza:
Jól keresel oké... De a gyed netto maximum összege kb 240ezer.arra 12 családi. Azért megnézem, hogy a mostani infláció mellett 250ből, na jó, gyerektartással maximum 300ezerből rezsit fizetsz, eszel és eltartasz egy gyereket. Csak a havi pelenka több tízezres tétel... 😏
2023. febr. 7. 07:52
24/49 anonim válasza:
Utána meg juttasd be bölcsibe, ha tudod, ugyanis hely az nincs, de a gyes már csak netto 25ezer
2023. febr. 7. 07:53
25/49 anonim válasza:
Hagytad magad védekezés nélkül 2 különböző hapsinak, és még ők a hülyék?! Tök egyszerű. Ha nem szedsz gyógyszert, akkor szólsz, hogy húzzanak gumit. Ha nem szólsz, akkor ugyanannyira a te hibád.
2023. febr. 7. 07:54
26/49 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást várok, hanem segítséget
2023. febr. 7. 07:58
27/49 anonim válasza:
Add örökbe💁🏻♀️ vagy adhatunk telefonszámot jó abortuszklinikákhoz. Egyedül esélyed nincs eltartani, ne tedd tönkre az életét a saját önző hülyeségedből.
2023. febr. 7. 07:59
28/49 A kérdező kommentje:
Nem akarom elvetetni. Nyilván csak nem hagynak magamra, ha megtartom
2023. febr. 7. 08:01
29/49 anonim válasza:
Azt azért te is érzed, hogy "majd valaki úgyis ad pénzt" alapra gyereket vállalni igencsak ingatag. MAGADNAK szülsz, nem arra, hogy valaki majd úgyis megsajnálja a gyereket. Add örökbe, ha annyira nem akarod elvetetni, de te eltartani nem fogod tudni. Más pénzére meg ne alapozz, az netto élősködés. Te dugtál nyakra főre, ne anyuapu pénztárcája legyen a szempont. Tudod, az ilyenek szoktak 20.a után facebook csoportokban pelenkát meg tápszert kérni, mert arra se jut.
2023. febr. 7. 08:08
30/49 anonim válasza:
"Nyilván csak nem hagynak magamra, ha megtartom" ezt mondd annak a több száz/ezer anyukának, akiket a férjük(!) hagyott el, miután szándékosan, tudatosan vállaltak gyereket. A becsúszott babák apukái még ritkábban állnak az anyák mellett, mint a férjek, pedig ők sem arról híresek, hogy mindig, minden körülmények között támogatják a nőket.
Csak és kizárólag akkor tartsd meg, ha fel tudod nevelni halál egyedül. Arra nem lehet alapozni, hogy "majd csak tuti" ott lesz melletted valaki, mert nem tudhatod. A szüleid se biztos, hogy támogatnak, a pasik meg aztán pláne. Ha nem akarják a gyereket, akkor a kötelező minimumot fizetik (ez nem sok), és ennyi, nem fognak segíteni, márpedig a pénzen túl egy kisbaba/kisgyerek mellett valódi, fizikai jelenlétet igénylő segítségre is nagy szükség van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!