Korai terhesség esetén vérzés?
Sziasztok!
Teljesen kétségbe vagyok esve, 2022.12.29-én volt az utolsó menstruációm első napja, ezen a héten pozitív lett a terhességi tesztem.
A mai nap folytán először halvány rózsaszín, majd kicsit erőteljesebb vérzés kezdődött.
Be is mentem a kórházba ahol megvizsgált az orvos, viszont nem látott még semmit csak egy halvány kis foltot, azt mondta, hogy ez utalhat terhességre, még korai a dolog, menjek majd vissza.
Az endometrium szabályos szerkezetű 15mm vastag, az endometrium egy helyen valamivel transzparensebb, a méhszáj zárt.
Járt közületek valaki hasonló cipőben? Pozitív végkimenetele lett a dolognak?
írd majd meg továbbra is, h hop tartasz🙂
én pénteken megyek először dokihoz 6+5 naposan
11-es válaszoló:
Sajnos a hcg szintem a felére csökkent csütörtök óta, így valószínűleg vetélés történt. 😔
nagyon sajnálom 😔
mikor mész ismét uh-ra?
Kedden kell mennem, de már egyáltalán nincs bennem remény, főleg a vérvétel után.
Szavakkal el sem tudom mondani, hogy mennyire fáj ezt megélni, egyszerűen nem tudom elfogadni.😔
11 és 13as vagyok
kétesélyes a dolog
nem szabad a legrosszabbra gondolni, de fel kell készülni rá
tavaly 5+3 veszítettem el, idén viszont tegnap hallottam először a szívverését
majd írd meg, h kedden mit mondott a doki
nem teszteltél azóta?
én azért szurkolok 🤞
Sajnos a hcg szint miatt gondolok rosszra.
Sajnálom a veszteséged 😔 viszont a szivárvány babádhoz gratulálok és minden jót Nektek!😊
Kedden mindenképpen írni fogok
"kétesélyes a dolog"
Feleződött neki a HCG. Ez sajnos már nem kétesélyes innentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!