Van itt olyan kismama rajtam kívül aki szintén nem szedett terhes vitamint? Nagy baj lehet ez?
21 hetes vagyok és én például nem szedek terhes vitamint!az elején szedtem vasat, magneB6-ot! És minden rendben, pont pénteken voltunk uh-on és minden adata átlag felett van nagy baba, mindene nagyon jó!!
Annak idején nem volt semmilyen vitamin és mégis egészséges gyerekek születtek ahogy mi is...akkor miért nyomnám tele magam, pláne úgy hogy nem is biztos hogy segítek neki vele a növekedésben, amennyi vitamin tápanyag és minden más kell neki, úgyis megkapja, tejterméket, zöldséget, gyümölcsöt,eszek, egészségesen élek ennél több nem kell!!
Régen sem szedtek...
Én sem szedtem, amikor terhes voltam. Egészséges, gyönyörű babám született 52 cm-rel és 3380 grammal.
Hát azért a 20-30 évvel ezelőtti kizárólag kistermelői gyümölcsöket, zöldségeket ne hasonlítsuk már össze a ma kapható nagyüzemi, fóliázott, agyonvegyszerezett növényekkel. Gondolom van mobiltelefonod, mert kihasználod a korszerű újítások előnyeit. Hogy az orvostudomány újításait nem használja egy kismama a saját és főleg babája érdekében, na azt nem értem.
Egyébként nem most az Uh-n fog kiderülni hogy mennyire erős pl a csontozata. stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!