Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hónapos terhes vagyok, de a...

6 hónapos terhes vagyok, de a kislányunknak még nincs neve. Ötletek?

Figyelt kérdés

Akármilyen nevet akarok adni, a férjemnek nem tetszik.

Főként azért, mert lehet gúnyolni:

Tamara -> Szamara

Réka -> Béka

Debóra -> Zsebóra

És folytathatnám.

Olyan nevekről se akar hallani, mint a Hanka, Olívia, Natália, Natasa, Odett, Dóra vagy az Amanda.

A Melinda névről pedig egy kövér nő jut eszébe.

Andrea és Hanna (Anna) meg a Nóra nevet nem szeretném én mert sokan

vannak a környéken akiket így hívnak.

Sajnos kifogytunk az ötletekből.

Tudnátok adni pár ötletet?

2023. febr. 3. 10:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én kisfiút várok de ha lesz lányom akkor ezek jöhetnek szóba: Gerda, Leila, Lívia, Szofi
2023. febr. 3. 13:05
 12/25 anonim ***** válasza:
67%
Lányod sincs még!
2023. febr. 3. 13:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Viktória, Bianka, Rebeka, Boglárka, Bella, Norina, Adél, Júlia, Petra, ezek jutottak eszembe, de azért fontos lenne némi támpont, hogy milyen neveket részesítetek előnyben, illetve a családnév is lényeges. :)
2023. febr. 3. 13:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Na ne. Ha nem tetszik neki vegye elő szépen az anyakönyvvezhető nevek listáját, és jelölje meg ami neki tetszik. Te meg választasz belőle egyet. Nehogy már még te keresgéljél, őfelsége meg egy legyintéssel mindent megvétóz.
2023. febr. 3. 13:16
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Alíz, Diána, Liliána, Enikő, Dominika, Izabella, Janka, Evelin, Regina
2023. febr. 3. 13:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi kisfiút várunk, de ha kislány lett volna, akkor a Boróka nevet adtuk volna neki.
2023. febr. 3. 13:38
 17/25 Mazipa ***** válasza:

Engem egesz gyerekkoromban csufoltak, de sosem a keresztnevem miatt. A vezeteknevem miatt,meg azert Mert pufibb voltam. Az osztalyban volt Nikolett,Szilvia,Mariann,Zsofia, Veronika,Krisztina, Eszter. Egyedul a Zsofiat csufoltak a fiuk ZsoFIKAnak. De ezt sem sokaig.

Nalunk mivel en ragaszkodtam egy fiu nevhez,ezert a ferjem "valaszthatott" lany nevet,Ami ugy tortent, hogy az altala valasztott 3 nev kozul valasztottam ki azt amelyik nekem is tetszett. Igy,ha lanyink lett volna, Amelia lett volna. Nekem tetszett meg a Nora, Abigel, Noemi,Eniko.

2023. febr. 3. 15:48
 18/25 anonim ***** válasza:
Gréta, Veronika, Szonja, Henrietta, Fruzsina, Nikoletta, Martina, Blanka, Ivett, Zita, Szonja, Kata, Fanni, Lilla, Adelina, Eszter, Kinga, Abigél, Anita, Johanna, Bettina, Rita, Zsófia, Emília, Sára
2023. febr. 3. 15:49
 19/25 anonim ***** válasza:
A gyerekek mindent is ki tudnak csúfolni. Ha nem a neve miatt akkor máshogy…. Szerintem teljesen vállalható nevek amiket írtál. Nekem ezek tetszenek, hátha találsz valamit ami megtetszik. Viktória, Eleonóra, Olívia (de látom ez kiesett) , Alíz, Izabella, Lívia. Sok sikert a névválasztáshoz!
2023. febr. 3. 16:02
 20/25 anonim ***** válasza:
Laura, Hajnalka, Florina, Karolina, Mira, Mirabella, Esztella, Eliza, Elizabet
2023. febr. 3. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!