Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek méhen kívüli terhes?

Lehetek méhen kívüli terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dec 14-én teszteltem,ami pozitív lett.Dec.16.-án volt 2 napig menstruáció szerű vérzésem, azóta folyamatosan barna folyásom van hol leáll 1-3 napra aztán újból, van mikor pár csepp van mikor nagyon sok.

Holnapi napon megyek nőgyógyászatra.

Illetve még annyi, hogy ez a 4ik terhességem és még ilyen nem fordult elő velem, de elvileg 6 hetes vagyok és érzem mozogni a babát.

Mikor lefekszem szemmel látható...

Nem picit, hanem nagyon.

Valakivel hasonló?

2023. febr. 1. 11:32
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kitaláció a kérdés.

Tele van fölösleges infókkal (4. terhesség), szándékos hülyeségekkel (elszámolt hetek, mozgás).

Egyébként ha mégsem akkor az orvos fog segíteni mert itt valami nem kerek.

2023. febr. 1. 13:04
 12/60 A kérdező kommentje:

Dec.16-án jött meg, mégegyszer leírom.

Hogy lehetnék 11 hetes valaki ki tudja fejteni?

Nincsen három gyerekem nem hiába írtam "terhesseget".

2023. febr. 1. 13:11
 13/60 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, zavar van nálad kérdező, vagy csak nem fogalmazol

egyértelműen.

Dec 14-en pozitívat teszteltél. Ez azt jelenti, hogy kb két héttel előtte ovulaltal, azelőtt két héttel pedig menstruáltál. Azt a terhességet (ha erről beszélsz) akkor attól a menstruáciotol számoljuk (kb nov közepe) Tehát kb 11 hét.

Ha Dec közepe óta vereztel, és negatívva vált a teszt, akkor el is veteltel. Ha azóta újra pozitívat teszteltél kb 2 hete, akkor most ezzel az új terhességgel lehetsz 6 hetes.

2023. febr. 1. 13:19
 14/60 A kérdező kommentje:

De azt a +2 hetet nem számoljuk, könyörgöm, mert a beágyazása 2 hét addig nincs a méhedben baba.

A terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják

2023. febr. 1. 13:31
 15/60 A kérdező kommentje:
Nekem nem novemberben volt vérzésem:D hanem dec 16-án
2023. febr. 1. 13:32
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad menstruáció-szerű vérzés 2 napig, most akkor mi ebből találjuk ki, hogy az menstruáció volt-e és utána volt-e pozitív teszted. Menj el egy orvoshoz és kész.
2023. febr. 1. 13:45
 17/60 A kérdező kommentje:

Amúgy mikor vereztem elmentem orvoshoz, mert surgossegivel behívtak, felhívtam Őket hogy nemrég lett pozitív a tesztem, de az a fura , hogy tényleg semmi terhes tunetem nincs, csak nő a hasam..

Lényeg a lényeg elküldtek mert nemsokára megy haza a doktorúr volt még 30 perc...

Telefonban azt mondták sürgősen menjek be, soron kívül fogadnak

2023. febr. 1. 13:49
 18/60 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy "szerű" mivel két napig tartott, de mikor megtört nagyon nyílalt a végbelembe.
2023. febr. 1. 13:54
 19/60 A kérdező kommentje:
Megjott*
2023. febr. 1. 13:55
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom akkor megvizsgáltak. Ha nem találtak semmi rendelleneset, nem kell méhen kívüli miatt aggódni. Amikor nálam felmerült, rögtön hcg vérvételre küldtek és 2 naponta nézték a változást.
2023. febr. 1. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!