Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmennétek így panoráma...

Elmennétek így panoráma röntgenre? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eddig kétszer azonnal teherbe estem...most harmadszor pont peteérés előtt és alatt is együtt voltunk a férjemmel..én szinte biztos vagyok benne hogy baba lesz. A peteérésem most volt pár napja, és fogászati röntgenre kellene mennem.(panoráma röntgenre).Viszont félek hogy esetleg baja lehet a babának ha össze jön...Ti elmennétek így?(ma lenne a röntgen)
2010. okt. 4. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, várnék két hetet. Nehogy a sejtosztódásba "beleszóljon" a röntgensugár.
2010. okt. 4. 11:43
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha azt mondanám a fogsebészeten hogy terhes vagyok ezért nem hoztam röntgen képet? (tudom hogy ez így hazugság, de én sem akarok kockáztatni hogy vmi baj legyen .......)
2010. okt. 4. 11:51
 3/10 anonim ***** válasza:
én nem kamuzgatnék hanem simán felhívnám a fogászatot, hogy nekik mi a véleményük erről.
2010. okt. 4. 11:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem szívesen mondanám el nekik....sztem elég ciki....és 1.5 héten belül meg kell oldanom mert külföldre megyünk és ott ingünk-gatyánk rá menne 1 fogra :((((
2010. okt. 4. 12:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. Mondd meg, hogy babát terveztek, és nem biztos, hogy nem vagy máris terhes. Nyilván a részletekbe nem kell őket beavatni, pl. hogy mikor (milyen pózban, mennyi ideig, :D ) voltatok együtt. Mikor próbálkoztunk már a babával, egyszer elestem, és meg kellett röntgenezni a csuklóm. Mondtam a röntgenesnek, hogy nincs kizárva, hogy terhes vagyok. Nem volt ciki, kaptam hatalmas ólomkötényt, így én is nyugodt voltam, és ha pont összejött volna, se lett volna gond. Végül 2 hónappal később fogant, de ez részletkérdés. 24 hkm
2010. okt. 4. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Keress másik fogorvost! Lehet ő röntgent nélkül is

egtudha oldani a dolgot!

Egyénként körbe raknak ólommellénnyel, ha szólsz hogy lehet terhes vagy a hasadra duplán raknak, és a fejed röntgenezik nem a hasad :)

2010. okt. 4. 12:22
 7/10 A kérdező kommentje:

:) köszi a válaszokat...meggyőztetek :)

felhívom a röntgent hogy lehet hogy terhes vagyok és így meg csinálják-e?,...

Mondjuk a másik amitől félek h egy ki nem nőtt bölcsesség fogat kell kihúzni amit nem tudom hogy fognak megoldani de nem hiszem hogy még 9 hónapig ráért mert a másik fogam is elromlik aztán a végén tőle:(((( bocs h ennyire belementem a részletekbe!

Remélem tökéletesen megbízható az az ólom mellény !

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2010. okt. 4. 12:31
 8/10 A kérdező kommentje:

[link]

találtam egy ilyen linket is közben..

2010. okt. 4. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Ugyan îgy voltam, csak nekem volt 3 pozitív tesztem, de nőgyógyàszhoz mèg nem jutottam el! Nagyon fájt a bölcsesség fogam, ami ki sem nőtt, fájdalomcsillapítót nem akartam bevenni mivel terhes voltam!

Na elmentem a fogorvoshoz csinàljon valamit, meg akart röntgenezni ott ,de mondom terhes vagyok, nem akarom, erre mondta semmi bajom

nem lesz mert letakarnak és a fogam röntgenezik nem a hasam, de mondom nem , nem engedtem!

Hát adott 3 érzéstelenítőt, leègette az ínyem a fogam körül fölött, előkerült a bölcsességfogam, kuderült semmi baja, így ki sem kellett húzni, és élő is bújt!

Megúszram a röntgent, a bölcsessègfogam is maradt!

Ha érdekel Budapest www.haifadent.hu Dr. Nasr Abdul, szuper fogorvos, azóta mindent vele csinàktatok!

Nagyon felszerelt a rendelő, röntgen minden féle gépük van, helyben mindent megcsinálnak kedvező áron!

2010. okt. 4. 14:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Kösz kedves utolsó nagyon rendes vagy :) pont most mondtam le a röntgent :) nem mertem elmenni én sem !!!Sőt felhívtam az orvost és ő sem ajánlotta...így meg pláne nem.....

Meg fogom nézni! Köszönöm:)

2010. okt. 4. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!