Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a baba a jobb oldalamon...

Ha a baba a jobb oldalamon fekszik, és én a jobb oldalamon alszom, árthat neki?

Figyelt kérdés

Olyan mintha rajta feküdnék? Elnyomom. Nagyon félek, hogy eddig ártottam neki... Mindig váltogatom a bal és a jobb oldalam..

30 hetes vagyok.

2023. jan. 29. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy az oldalt-fekvés az ajánlott terhesen. Szerintem rendben van. Nem a hasadon fekszel.
2023. jan. 29. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
🤦🏻‍♀️
2023. jan. 29. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem árt ő is úgyhelyezkedik ahogy te és ha nem kenyelmes neki nyomod vagy ilyesmi akkor majd jól megrúg :D

Egyébként oldalfekvés a legjobb,háton nem.ajánlják de ha veletlen úgy alszolnemkell megijedni elkell fordulni és aludni tovább :)

2023. jan. 29. 11:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igazából sokat szokott mozgolódni olyankor, azért is kérdezem, hogy zavarhatja e. Egyetlen egyszer volt úgy, hogy akkorát rúgott, hogy felkiáltottam, megijedtem, hogy vajon minden rendben van e odabent??.. 🤷
2023. jan. 29. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is pont így fekszik a pocakban. Nem is kényelmes a jobb oldalamon feküdni, mert nagyon nyomja a baba a hasam. A bal oldalamon szoktam aludni, de néha fekszem a jobb oldalamon is. Én már 37 hetes vagyok, így nagyon érzem már a babát.
2023. jan. 29. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a jobb oldalon alvás nem is kényelmes, csak a bal. Pedig terhesség előtt azon az oldalamon aludtan. Függetlenül attól, hol a baba. Ha nem tetszik neki a fekvésem, úgyis jelzi.
2023. jan. 29. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Én legtöbbet a jobb oldalamon fekszek, de ha elfekszem vagy nem kényelmes fordulok a balra. Van amikor meg háton félve ébredek mondjuk az eléggé kényelmetlen a derekam az nyomja eléggé.

Ha nem a hasadon fekszel nem hiszem hogy ártasz, mondjuk van aki állítja hogy végig hason alszik terhesség alatt, elképzelni sem tudom hogy azt hogy lehet na mindegy 😃

31 hkm

2023. jan. 29. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

Remélem, hogy nem árt, mert én még mindig sokszor hason fekszek. Ritkán van, hogy az oldalamon.

34.hétben vagyok és még mindig a hasas fekvés a legkényelmesebb.

2023. jan. 29. 12:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, ez nyugtató. Én sem érzem, hogy gondja lenne, pedig tényleg még azt is tudom mikor alszik, mikor csak lusti stb. Köszönöm! 💙
2023. jan. 29. 14:23
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Jelzi ha a páromnak, hogy ha nem jó fekszik nyomást szokott érezni
2023. jan. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!