Mikor emelkedik ki a méh, vagy mi a jó kifejezés erre? 13. hetet megkezdtem, de még nem töltöttem be és már jó másfél hete rettentően sokszor kell pisilnem.
Figyelt kérdés
Sokkal többször, mint eddig és mondta a védőnő, hogy majd mikor a méh kiemelkedik és jobban nő a pocak, akkor ez egy időre el fog múlni ,de persze a terhesség későbbi szakaszában újra előjön a gyakori pisilés. Csak kíváncsi lettem volna mikor lesz már végre jobb? Bocs a furcsa kérdésért, csak elég bosszantó ,mert tényleg sokat járok pisilni.2008. dec. 27. 12:58
1/3 anonim 

válasza:

Tudtommal, így a 12. hét után.
Ilyen tájban én is rengetegszer jártam pisilni napközben is, éjszaka is. Kitartás! :)
2/3 anonim 

válasza:

Nekem 13.hetesen simán kitudtam tapintani a szeméremcsontom felet a kiemelkedő méhemet. Akkor már elég nagy,hogyha lefekszel akár látod is.
3/3 A kérdező kommentje:
Még nem töltöttem be a 13.hetet. És a gyakori pisilés mikor múlik el??? Nekem még annyira nem látszik, max. a köldököm alatt egy picit, de tuti nem emelkedett még ki rendesen, hisz rengetegszer járok pisilni és nem is tudom tartogatni sokáig. Szóval ha valahol érzem, hogy menni kell, akkor menni kell. :)
2008. dec. 27. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!