21.-én voltam együtt a párommal,25.-én csináltam egy terhességi tesztett,párperc múlva negatív lett, aztán egy nagyon nagyon halvány csík lett rajta. Lehet terhesség? Fogok még csinálni tesztett, de sajnos csak hétfőn tudok. 14.-én volt ovuláció.
Komolyan 4 nappal a sex után te teszteltél?Ugye csak viccelsz?Olvass utána hogy történik a teherbeesés és rájössz mikor kell tesztelni.
Nem értem miért nem olvastok utána a dolgoknak ha nem tudjátok🤷♂️
Neharagidj de 4 nappal együtt lét után minek tesztelsz, mire a teszt mutatna valamit az minimum 14 nap.
Akkor mutatott + ha előtte is voltatok együtt
Döbbenet h 4 nappal aktus után még negatív a teszt 😱
Ez most komoly?!
Te hány éves vagy?
Ha írni tudsz, akkor olvasni is. Tehát elolvastad a tájékoztatót a teszthez? (költői kérdés)
Remélem értelmezni is tudod majd.
Ha 14.volt ovulaciod es 21-en voltal a paroddal egyutt mar alacsony a teherbeesesi esely.
De az hogy negy nappal aktus utan szerinted pozitiv a teszt,az egy nagy baromsag...szerintem szaradasi csik ...kivancsi lennék en arra a tesztre,kar,hogy nincs keped rola
Egyebkent hany eves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!