Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire kellemetlen a hüvelyi...

Mennyire kellemetlen a hüvelyi ultrahang?

Figyelt kérdés
Ez lesz életemben a 2. alkalom, hogy nőgyógyászhoz megyek.
2023. jan. 21. 23:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
5# kérdező, természetesen nem kihagyhatatlan. Életmentésen kívül semmi nem az. A te tested, engedély nélkül nem dughat bele semmit még az orvos sem. Kérj hasi uh-t, ha normális kórházba mész, lehet, kérni sem kell. Néhány helyen szerencsére kezd elterjedni, hogy nem kurkálunk meg terhes nőt, ha nem muszáj.
2023. jan. 21. 23:21
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem muszàj beleegyezned. Nekem nem volt hüvelyi uh-m és kèzi vizsgàlatom sem a várandósságom alatt. Szülés alatt is egy kezemen meg tudom szàmolni, hànyszor viszgàltak. Eléggé gusztustalanul hangzik, hogy valakiben turkàljanak, ha nem muszàj.
2023. jan. 22. 04:58
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

11, ha nem érdekel a gyereked egészsége, terhesgondozásra se kell járni, nem kötelező. ;)

Ellenben van az a helyzet, amikor még a legfejlettebb gép a legjobb szonográfus által kezelve se mutat meg mindent hasi uh-n. Elég hozzá egy mellsőfali lepény is, ami mindent kitakar.

2023. jan. 22. 08:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félni tőle, a legkellemetlenebb része a hideg zselé… Hidd el, volt elégben részem, sokat járkáltam már az ügyeleten ebben a terhességben, mind különböző dokik voltak, egyik se fájt. Egyetlen egyszer volt picit kellemetlen, amikor egy idős, remegő kezű doki csinálta. :/ De meg kellett nézni a babát, hát ez van. Amúgy nekem az furább, amikor a hasamat nyomkodják az uh fejjel.
2023. jan. 22. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
36%
Sima vizsgálatkor is fel dugja!!
2023. jan. 24. 17:01
 16/19 anonim ***** válasza:
15! Nekem nem. Csak érezném.
2023. jan. 24. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát akkor rosszul érzed
2023. jan. 24. 17:42
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz ezen! Én az első babámat várom és majdnem elszaladtam mikor a szonográfus azt mondta,hogy nadrág,bugyi le. De egy ujjnyi vékony eszköz a hüvelyi uh. és sokkal tisztább képet mutat, mint a hasi! (Ne aggódj nem is nagyon fogod érezni!) Nekem 12. heti uh-nál használták csak a hüvelyit! 😊
2023. jan. 24. 22:52
 19/19 anonim ***** válasza:
55%
Miért féltek tőle? A pasitok szerszáma sokkal nagyobb volt!!
2023. jan. 24. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!