Első trimeszterbe vagyok és vérzésem van ez normális ?
Legyetek máskor egy kicsit tájékozottabbak, és ha gond van legközelebb esetleg időben tudtok cselekedni. Amikor meg tudtam, hogy babát várok, az volt az első, hogy minden lehetséges negatív tünetnek utánanéztem, hogy tudjam mit csináljak ha esetleg gond adódik. De ha valakinek le írod, hogy gond ha vérzik, és ő erre azzal jön, hogy az anyja is végig vérzett terhesen, akkor mit tudsz tanácsolni? Azt hogy majd rá jön mi normális meg mi nem. 🤦
Sajnálom a veszteségeteket. Mielőbbi babázást kívánok!
20as valaszolo!
Ezt normalisabban is leirhattad volna! Pl annyival ,hogy sajnalod,de sajnos minden tunet vetelesre utalt! Mi az,hogy te eldontod mit jelent valaki szamara egy 5hetes terhesseg!!? Lehet,hogy egy sejtcsomo ,de nekik a kisbabajuk volt ugy,ahogy sok mas gyermekre vagyo parnak! Ne te dontsd mar el ,hogy ok hogy elik meg a “sejtcsomojuk” elveszteset! Az igaz,hogy lehettek volna tejekozottabbak a temaban,mert mind tudjuk,hogy verzes nem jot jelent! Mielobbi felepulest,es babat kivanok nektek!
Ne haragudj, "kedves apuka", ha valóban az vagy egyáltalán, nem làtom, hogy bárki bármit bunkót írt volna itt, mindenki tényszerűen elmondta, hogy ez valószínűleg vetélés.
Az nem empátia, ha azt hazudjuk hogy nincs semmi baj, stb., mikor van. A kérdező arra volt kíváncsi, normális-e a vérzés, le lett írva, hogy nem, mit kellett volna mondani, ha ez az igazság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!