Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszterbe vagyok és...

Első trimeszterbe vagyok és vérzésem van ez normális ?

Figyelt kérdés
Hétfőn kellet volna megjönnie és csináltunk egy tesztet ami halistennek pozitív lett . Szerdán barnás folyásom lett este és másnap már vérzés is elkezdődött . Bementünk az ügyeletre és az orvos azt mondta kicsivel több jön a normálisnál . Nincs hasi fájdalom csak néha egy kicsit de erre azt mondta az orvos , hogy normális . Ahogy számoltuk január 3. Fogant meg szóval kb 3 hetes vagyok :) holnap megyek vissza . Köszönöm előre is .
2023. jan. 21. 22:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor 27 napos ciklusaid vannak. Hétfő óta már erős pozitív teszteknek kellene lenniük, mert 5 hetes terhes vagy, ha van baba.

A vérvételnél pontosabb teszt nincs, abból megtudod mi a helyzet. Orvos nem írt fel semmit? Szoktak ilyenkor progeszteron pótlásával próbálkozni.

2023. jan. 22. 00:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Ausztriába élünk itt kicsit másként álnak ehez . Nem akart irni fel de kértem és irt fel arefam 200 mg kúpot
2023. jan. 22. 00:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük az segít! 🙏 Majd írd meg mi újság Veled!
2023. jan. 22. 01:14
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem szeretek vészmadárkodni, de szerintem ebből nem lesz baba. Valószínűleg vetélsz.

Bár kívánom, hogy ne legyen igazam.

2023. jan. 22. 02:24
 15/23 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az kapta meg legjobban a szemem,hogy kicsivel tobb jon a normalisnal. Nem tudom hogy ertette eleg erdekes ez a “kijelentes” egy orvos szajabol. Az,hogy mensi kimaradas utan halvany teszted van es sajnos verezgetsz is vetelesre utal… kivanom a legjobbakat…
2023. jan. 22. 09:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a normálisat nem úgy kell érteni, hogy "normális", hanem hogy előfordul akkor is, ha nincs komoly gond, tehàt nem jelent automatikusan vetélést.

Viszont, ha eleinte csak barnáztàl, de már vérzel és erősödik a dolog, az sajnos szerintem is vetélésre utal. Én is barnáztam az első terhességemnél, nem lett gond. A másodiknál hasonlóan voltam, mint te, akkor elvetéltem. A harmadiknál ömlött belőlem a vér, de akkor már 10 hetes voltam, ott egyértelmű volt már, hogy a placenta van mélyen.

De 5 hetesen a rendes piros vérzés szerintem nem jó jel.

2023. jan. 22. 09:40
 17/23 anonim ***** válasza:
37%
Ebből nem lesz baba, nem normális a vérzés, de majd rá jössz sajnos. 😶
2023. jan. 22. 12:13
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
Mi lett a vervetel eredmenye?
2023. jan. 23. 12:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! A férje vagyok . Előszöris azt szeretném mondani hogy azoknak az embereknek akik be ennyire kihalt az Empátia, és nincs bennük annyi gerinc hogy mellőz ezeket a hozzászólásokat mint például,, rájössz,, neked személy szerint nem kívánom neked azt az érzést ami az elmúlt napokba Éreztünk. Akik kedvesek voltak és próbáltak segíteni azoknak köszönöm.! Ma reggel elment a kisbaba és meg kellett műteni feleségem amint kiderült vakbélgyulladásra is volt nem tudom , hogy köze volt a vetéléshez de már nem változtat a helyzeten . Kicsit gondolkozzatok el milyen emberek is vagytok néhányan , nem tudhatjátok hogy mikor ér titeket hasonló helyzet és próbáltuk bármibe kapaszkodni ami egy kicsi reményt ad ! További szép estét
2023. jan. 23. 19:54
 20/23 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Férj!

Sajnáljuk hogy így jártatok, előfordulhat.

Egy 5 hetes terhességnél nem beszélünk kisbabáról, az még csak egy sejtcsomó.

Csak azt próbáltuk tudatosítani a feleségedben, hogy nem normális a vérzés. Amint kiderült, nem is volt az.

Legfontosabb: edukáljátok magatokat, mert eléggé fogalmatlanok vagytok az egész terhességgel kapcsolatban.

2023. jan. 23. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!