Első trimeszterbe vagyok és vérzésem van ez normális ?
Akkor 27 napos ciklusaid vannak. Hétfő óta már erős pozitív teszteknek kellene lenniük, mert 5 hetes terhes vagy, ha van baba.
A vérvételnél pontosabb teszt nincs, abból megtudod mi a helyzet. Orvos nem írt fel semmit? Szoktak ilyenkor progeszteron pótlásával próbálkozni.
Nem szeretek vészmadárkodni, de szerintem ebből nem lesz baba. Valószínűleg vetélsz.
Bár kívánom, hogy ne legyen igazam.
Szerintem a normálisat nem úgy kell érteni, hogy "normális", hanem hogy előfordul akkor is, ha nincs komoly gond, tehàt nem jelent automatikusan vetélést.
Viszont, ha eleinte csak barnáztàl, de már vérzel és erősödik a dolog, az sajnos szerintem is vetélésre utal. Én is barnáztam az első terhességemnél, nem lett gond. A másodiknál hasonlóan voltam, mint te, akkor elvetéltem. A harmadiknál ömlött belőlem a vér, de akkor már 10 hetes voltam, ott egyértelmű volt már, hogy a placenta van mélyen.
De 5 hetesen a rendes piros vérzés szerintem nem jó jel.
Kedves Férj!
Sajnáljuk hogy így jártatok, előfordulhat.
Egy 5 hetes terhességnél nem beszélünk kisbabáról, az még csak egy sejtcsomó.
Csak azt próbáltuk tudatosítani a feleségedben, hogy nem normális a vérzés. Amint kiderült, nem is volt az.
Legfontosabb: edukáljátok magatokat, mert eléggé fogalmatlanok vagytok az egész terhességgel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!