Hasba rúgott a 2 évesem, lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
A pelenkázón feküdt és én előtte álltam, nagyon szoktam vigyázni, de most nagyon váratlanul ért, és az egyik lábával megrúgta a pocakomat, elég nagy lendülettel. Nem fájt utána, a baba azóta is mozog, csuklik... Honnet tudhatom ha baj van, ilyennel ügyeletre kellene menni? 34.hétben vagyok2023. jan. 21. 21:11
1/4 anonim 

válasza:

Ha ebből baj lenne, kipusztult volna az emberiség.
Ne aggódj, azért a magzatburok elég jól megóvja a babákat.
2/4 anonim 

válasza:

Énis félek ettől,de szerintem ez előfordul mással is meg máskor is.
4/4 anonim 

válasza:

Dehogy kell ügyeletre menni. A kétevesem kb ketnaponta megrúg véletlenül. 35 hetes vagyok. A múltkor arra keltem éjjel, hogy jól hasbarúgott álmában. Semmi bajunk. Nehogy ilyen miatt foglald az ügyeleti időszakban az emberi erőforrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!