Aggasztó ez a tsh?
Egyáltalán nem alacsony..
Terhességben a referencia tartomány teljesen más.
Nekem 0,2…. A kutya se nyúl hozzá..
Jah és nem is magas igazából
Szóvak határértéken belül van
Ha mégis kezelést igényel, azt az orvos eldönti.
Pár nap és mész
Ez leginkább akkor lenne érdekes, ha amúgy is pm alulműködésed lenne. Télen mindenkinek rosszabb az értéke kissé, a terhesség meg pluszban teher a szervezetednek, de ha egészséges vagy, akkor megoldja magának.
Nekem pm alulműködésem van, ezeket endokrinológus mondta. Ha nem lenne jó a tsh, már rég elvetéltél volna, ez nem egy rejtőzködő probléma, elég látványosan tud gondot okozni.
6. Az én endokrinológusom a 7.8-as első trimeszteri tshmra sem mondott olyat, hogy vetélést okozna. (10 éve vagyok kezelt hashimotos) Sőt minden olyat, hogy vetélést, meddőséget, a magzatban defektust okozna kategorikusan elutasított. Én hiszek neki, jó szakember.
Kérdező, a te értéked teljesen jó, a t3, t4 saját szakállra kért labor szintén csak arra lesz jó, hogy ha nem középérték, akkor feleslegesen pörgethesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!