Megéri előfizetni a Gyerünk anyukám! online tornára?
Régebben sem szerettem otthon tornázni, covid alatt is inkább futni jártam mikor zárva voltak az edzőtermek.
Viszont ebben a hideg, nyirkos, sötét időben nem szeretnék várandósan futni, a közelben meg nem igen találok olyan kismama torna lehetőséget, amit össze tudok egyeztetni a munkabeosztásommal.
Kérdésem, hogy a Gyerünk anyukám! online tornája jó? Szerettétek? Vagy inkább másikat ajánlanátok? Köszi!
Én éppen most csinálom a kismama programjukat, a 13. hét óta, jelenleg a 27. héten vagyok.
Alapvetően 4 féle tornatípus van:
1. jóga: annyira nem szeretem alapból a jógát, de ha nyújtásosabb feladatok vannak azokat élvezem
2. pilates: nagyon szeretem, pont elég hogy ne fáradjak ki, de azt érezzem hogy az izmaim ma is dolgoztak, ez után van hogy csinálok még egy youtube videót
3. formatorna: nekem ez a kedvencem, ez az a tornatípus amit terhességem előtt is szerettem, pörgösebb
4. piloxing: erról nem sokat tudok mondani, egy órát kezdtem el, de nekem nem jön be ez az irány. ilyen táncolos, boxolós valami. pörgős az biztos
+ gátizomtorna
Én szeretek itthon tornázni, heti 3x csinálom a GYA videókat, mellette youtubon prenatal workout videókat heti 1-2x. Pregnancy and postpartum tv a neve a csatornának, ott is jó videók vannak. Ha alapból edzettebb vagy a GYA terhesprogramját lehet kevésnek fogod érezni, de szerintem tök jó alapot ad, én sokat tanultam a videóikból a helyes állásról, izmok működtetéséről.
Kedves 3-as!
Igen, megszületett a kislányom.
Várandósság alatt én igyekeztem aktív maradni, napi szinten 6-8 kilométert sétálta, rossz idő esetén szoba bicikliztem vagy tornáztam. Előfizettem a Gyerünk anyukámra is. Mivel kifizettem, ezért tornáztam és nem volt rossz, de egy második terhesség alatt már inkább a youtube csatornák közt szemezgetnék.
Ha még aktuális, akkor ajánlom pl. a Pregnancy and Postpartum TV csatornáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!