Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Digi-nél online szeretnék...

A Digi-nél online szeretnék előfizetni a Film Now-ra, de nem sikerül. Leírnátok a tapasztalataitokat?

Figyelt kérdés
Megkeresésre érdemben nem reagálnak. Nem tudok belépni az előfizetési felületre (e-mail cím vagy jelszó nem megfelelő, bár el volt mentve). Elfelejtett jelszó link nem működik. Másik böngészőben sem. Csak én vagyok ilyen peches, vagy mással is előfordult?
2021. máj. 30. 08:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát itt elég sok minden lehet a hiba. Gondolom regisztráltál már. Helyesen adtad meg az adatokat? Volt visszaigazoló e-mail? A regisztrációt a legtöbb oldalon aktiválni kell. Próbálj meg másik e-mailcímmel regisztrálni.
2021. jún. 10. 10:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha a Digi regisztrációra gondolsz, igen, azt elfelejtettem leírni, az ügyfélkapura be tudok lépni, ki sem jelentkeztem.
2021. jún. 10. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!