Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak engem ráz ki a hideg...

Csak engem ráz ki a hideg attól, ha egy 1-2 éves gyermek kezében állandóan a tabletet látom?

Figyelt kérdés

Ugyan ez, ha a TV előtt ültetik non stop... És örülnek neki a felnőttek, hogy őt hogyan érdekli a reklám. 🤮

Annyi mindent tudnék ilyenkor mondani, de süket fülekre találnék.

Én valami tanfolyam elvégzéséhez kötném a gyermekvállalást...

Egyébként a családban látom ezt jellemzően, a 75 éves nagyinak hiába is magyaráznám miért káros a tv, a szülei meg egy kukoricacső tudatállapotával agyenlőek, tehát esélyem sincs segíteni nekik. Az ő dolguk, csak rohadtul idegesít egy összejövetelen a butaságukat egy ferde mosollyal nyugtázni. 🤮

2023. jan. 14. 08:26
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat elárult mindent; lazára veszed. Szerintem nem kell többet mondanom. Jó éjszakát 🤗
2023. jan. 14. 23:02
 32/35 anonim ***** válasza:
21%

Nem lesz semmi baja a gyereknek ha tabletezik vagy TV néz csak nagyon sok para mami van akik szeretnek okoskodni .

Neked meg semmi közöd,értelmetlen volt ide írnod .

2023. jan. 15. 00:19
 33/35 anonim ***** válasza:
69%
Pedig a szuloseghez kell lazaság is,különben vagy bekattansz vagy helikopter szülő leszel akire később rá se néz a gyereke mikor kirepul a fészekből. Választhatsz.
2023. jan. 15. 00:40
 34/35 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy nagy a pofád kérdező de írd már le miből áll egy napod szülőként ha olyan tökéletes vagy és mindenki más hülye...
2023. jan. 15. 00:42
 35/35 anonim ***** válasza:
69%
34, lehet nincs is gyereke🙂
2023. jan. 15. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!