Budapesten a Medicover kórházról kérhetnèk egy kis tapasztalatot ? (Természetesen a szülészet az ami érdekelne )
Ott szültem 2020-ban. 1 millió Forintos full csomagot vettem meg, és előtte terhes gondozásra is odajártam, ott is a full csomagot vettem igénybe. Közel közel 1,5 millió Forintomba került az egész, de én így utólag a második gyerekkel már TB alapont a Szent Istvánba szülve (tavaly nyáron) azt mondom, hogy pénzkidobás volt az ablakon. Semmi pluszt nem kaptam ellátásban, amit a Szent Istvánban nem adtak volna meg. Annyi, hogy csili-vili volt minden és a covid ellenére bent lehetett a párom (állami kórházakba akkor nem és látogató sem jöhetett be) és látogatót is fogadhattam. A kaja jobb volt persze, az egész környezet, de én úgy éreztem annak ellenére, hogy kifizettem 1,5 miliióta, futószalagon megy az egész és csak a pénzre mennek. Emberileg semmivel nem kaptam több figyelmességet, szakértelmet mint TB alapon az állami kórházban...
Ha van felesleges 1-1,5 milliód, akkor hajrá.
Hát, az első tuti nem a Medicoverben szült 😂
Van egy Facebook csoport, Medicoverben szültem. Ott többet tudsz meg szerintem mint itt olyanoktól, akik azt sem tudják melyik kórházban szültek.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó ,megkeresem a csoportot. Köszönöm.
Én nem ott szültem, de a terhesgondozás például benne van az alapcsomagban. Én ha még egyszer szülnék, oda járnék a dokihoz, aztán szülnék az állami kórházban az ügyeletesnél.
Nekem nem voltak negatív tapasztalataim a szülőszobában, elég rendesek voltak, igaz, volt fogadott orvosom, de szerintem mindegy is. Nem mondom, hogy kosz volt, a szülőszoba nagyon otthonos volt, végig bent volt a párom. Nekem nem volt negatív tapasztalat.
Ellenben a gyermekosztályon nagyon parasztok voltak. Ennek ellenére, én 1,5 millát biztos nem fizetnék ki arra a 2 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!