Hüvelyi ultrahangon sem látják a 6 hetes terhességet, még azt sem hogy méhen kívüli? Tapasztalat érdekelne
Sziasztok,
elméletileg 6 hetes terhes vagyok, lassan 3 hete csinálom a terhességi teszteket amik mindig pozitívak, digitálisat is csináltam 2-3 hetet ír rajta, nem jött meg a havim, fájnak a melleim. Bementem a kórházba barnázgatás miatt kedden, megvizsgáltak és nem látnak semmilyen terhességet, még azt sem, hogy esetleg méhen kívüli. Vettek vért, a hcgm 900, holnap megint vesznek. Méhen kívülire gyanakodnak, viszont holnap elmegyek máshová is ultrahangra. Van valakinek ilyen tapasztalata? Köszönöm
Igazából az a gyanús, hogy három hete pozitívak a tesztjeid. Egy késői fogantatásnak simán beleférne, de ha azt vesszük hogy 9-10. dpon pozitív a teszt kb., és azóta 900-ig jutott a hcg úgy három hét alatt, az nem túl magas.
Remélem minden oké lesz veled/veletek.
Szia
Nekem 3méhenkívüli terhességem volt
Utoljára oktoberban,akor ugyanígy kezdödött pozitív tesztek utàn 3-4napig hlvàny ròzsaszín folyás szintén csak törlésnél,majd 5ik nap barnázás rà 3napra fàjdalmak és vérzés
Dokinàl voltam nemlàtott semmit kaptam szurit ami elàllitja a vérzest ugyanugy 2-3naponta vérvétel az inekcio utàn abba is maradt de rà 3napra erös görcsök kisebb vérzések majd operàlni kelett sajnos a bal petevezetéknél talàlták meg akor lettem 7hetes pàr napos :(
De drukkolok hogy nálad màshogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!