En napi 3x iszok normalis kavet ... Zerhesseg alatt is.
2023. jan. 8. 06:41
2/17 anonim válasza:
1-2 normál kávé is belefér.
Én terhesség előtt napi 4-6 erős kavét ittam, meg sokszor rá enegriaitalt. Terhesen csökkentettem egy gyenge hosszúkavéra, szoptatás alatt nulla koffeinre. Kicsit álomkóros voltam az elején, de rááll a szervezeted.
2023. jan. 8. 06:50
3/17 anonim válasza:
3 főzött kávét ittam mind 2 terhességem alatt.
A dokim is rábólintott h belefér
2023. jan. 8. 06:53
4/17 anonim válasza:
A lányomnál végig megittam reggel egy 3in1 kávét. Semmi baj nem volt.
A fiamnál már a kávé gondolatától is rosszul voltam.
2023. jan. 8. 07:36
5/17 anonim válasza:
Ha jó a vérnyomásod és nem pörgeti a szíved nagyon, enyhe kávé mehet. Azért vigyázni kell a túlzott tömény koffeinnel, mert pörgetheti a baba szívét is.
2023. jan. 8. 08:09
6/17 anonim válasza:
Én végig ittam semmi baj nem volt.
2023. jan. 8. 08:27
7/17 anonim válasza:
Én is ittam napi egy kávét kétfelé elosztva. A védőnő javasolta is alacsony vérnyomás miatt. Viszont a terhesség végén abbahagytam, mert a reggeli kávétól rossz lett az nst eredményem. Valóban pörgeti a baba szívét is.
2023. jan. 8. 09:19
8/17 anonim válasza:
Én napi 2 kávépárnás tejeskávét ittam. Amikor nem ittam, akkor fájt a fejem. A védőnő azt mondta igyak nyugodtan, mert a naponta szedett fájdalomcsillapító károsabb.
2023. jan. 8. 10:32
9/17 anonim válasza:
Én is iszom reggel egyet. Bár arra figyelek hogy utána egyek is.
2023. jan. 8. 10:41
10/17 anonim válasza:
Szia. En 2 db 3 az 1ben iszok reggel, hogy tudjak wc-zni:D
De van, hogy 1 is eleg.
Ha alacsony a vernyomasod, akkor nyugodtan igyal meg vagy 1 fekete kotyogos kavet kortyolgatva vagy 2 db 3 az 1 bent vagy 2 az 1ben , ha a cukor miatt Csak azt tudod inni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!