Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj, hogy fogyok terhessé...

Nagy baj, hogy fogyok terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Lassan a 12. hetet töltöm, de eddig csak fogytam. 66 kg voltam, de mostanra alig vagyok több, mint 60 kg, pedig eszem rendesen. Minden nap 4-szer/ 5-ször étkezem, ebédre mindig főtt ételt, oda figyelek az ételek minőségére, de ha megkívánom nassolni is szoktam. Az igaz, hogy nem eszem nagy adagokat, de nem is bírok, illetve mindenhol azt olvasni hogy többször egyen a kismama, de keveset.

Terhes vitamint is szedek.

Nem akarom magam rosszul létig tömni, de az a legfontosabb hogy a baba egészségesen fejlődjön.

Kéne valamin változtatnom?

2023. jan. 7. 09:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen utána mennék, heti 0,5kg fogyás már fogyókúrában is jelentős mennyiség, és szerinted erről szó nincs, és nem is hánysz.
2023. jan. 7. 09:54
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindenképpen jelezni fogom az orvosomnak, de csak jövőhéten megyek hozzá.
2023. jan. 7. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Nincs ezzel gond.

Első terhességem 65 kilóval kezdtem és 60 kilóig fogytam én is, pedig nem is hánytam mindennap, elég volt a folyamatos hányinger. Szintén 170 centi magassághoz. Szülni 72 kilóval mentem, a baba egészséges, még csak nem is volt kicsi.

2023. jan. 7. 10:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is fogytam az első 18 hétben, de én sajnos rengeteget hánytam.
2023. jan. 7. 12:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Fura. Én fogytam terhesen, de mindent kihanytam, az más. Szólj a dokinak feltétlen.
2023. jan. 7. 13:53
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen normális.
2023. jan. 7. 14:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem baj szerintem. 170 mellé 66 alapból nem olyan kevés. Most terhesen kezdenek átrendeződni bent a szerveid, lehet kevesebb kaja fér beléd fizikailag. Akkor baj csak a fogyás, ha már a kezdetekben is sovány a kismama. Akin van plusz, az gyakran fogy. Én is 5 kilót fogytam az elején, aztán 7-et szedtem fel utána. Vagyis össszesen plusz 2 kilóval mentem szülni. Teljesen egészséges baba lett.
2023. jan. 8. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!