Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baj, hogy fogyok terhessé...

Nagy baj, hogy fogyok terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Lassan a 12. hetet töltöm, de eddig csak fogytam. 66 kg voltam, de mostanra alig vagyok több, mint 60 kg, pedig eszem rendesen. Minden nap 4-szer/ 5-ször étkezem, ebédre mindig főtt ételt, oda figyelek az ételek minőségére, de ha megkívánom nassolni is szoktam. Az igaz, hogy nem eszem nagy adagokat, de nem is bírok, illetve mindenhol azt olvasni hogy többször egyen a kismama, de keveset.

Terhes vitamint is szedek.

Nem akarom magam rosszul létig tömni, de az a legfontosabb hogy a baba egészségesen fejlődjön.

Kéne valamin változtatnom?

2023. jan. 7. 09:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Én a helyedben biztos megkérdeznem a dokit, ahelyett, hogy itt kérdezősködjek.
2023. jan. 7. 09:20
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Az első trimeszterben nagyon gyakori a fogyás.
2023. jan. 7. 09:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha rosszullét miatt nem bírnál enni, akkor érthető lenne. Voltál már első trimeszteri laborvizsgálaton? Ha nem, kérd a háziorvost, hogy egy elég részleteset kérjen.
2023. jan. 7. 09:31
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Mitől fogysz? Ha napi 8x sugárban hánysz normális, egyébként nem, ha az étkezési szokásaid nem változtak.
2023. jan. 7. 09:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem az elso trim.ben hanyas miatt 3kg fogyas volt.

48 rol 45re :O

Most 32 hetesen 56 kg vagyok, de nincs hanyas a 13 hettol.

2023. jan. 7. 09:42
 6/17 A kérdező kommentje:

Voltam laborvizsgálaton, minden értékem jó, egyedül a vas kicsit magasabb.

Annyit változott az étkezési szokásom, hogy kisebb adagokat tudok csak enni, viszont gyakrabban eszem. Hányni nem hányni, evés után szoktam émelyegni.

2023. jan. 7. 09:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas vagy? Amúgy túlsúly mellett a stagnálás vagy fogyás nem gond, és akkor sem, ha első trimeszteri hányás miatt fogsz. Viszont normál súlyból hat kiló különösebb ok nélkül azért figyelmet érdemel. Ha ez folytatódik a következő trimeszterben, az már messze nem ideális, és ott már gond lehet.
2023. jan. 7. 09:48
 8/17 A kérdező kommentje:
* hányni nem hányok
2023. jan. 7. 09:49
 9/17 A kérdező kommentje:
170 cm magas vagyok.
2023. jan. 7. 09:49
 10/17 anonim ***** válasza:
52%
Akkor annyira nem óriási gond, de a második trimeszterben a hányinger megszűnésével a fogyásnak meg kell állnia, és lassacskán elindulnia felfelé.
2023. jan. 7. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!