Tapasztalt mamik: mennyi tetra pelenkára van szükség?
Mi 40 darabbal kezdtük, de akkor még nem volt nadrágpelenka, csak Nowotex betét, meg ilyenek :)
Manapság már nyilván sokkal kevesebb is elég, főleg mivel nem is a baba popsijára kerül, hanem egyéb célokat szolgál (büfizés, orvoshoz, stb.)
Nekem 30 db van, de sosem kellett mind. Most állandó forgóban van kb. 10-12 db, hogy csak ezeket használjuk, a többit mosva, vasalva zacskóban eltettem a tesónak.
A szükséges mennyiség attól függ, mire használod.
Én csak orvoshoz, védőnőhöz használom, illetve a feje alá a kiságyba, valamint még az elején szoptatáshoz alánk és a melltartóban.
2 pelust szétvágtam és beszegtem kis textil szalvétának, olcsóbb, mint a papírszalvéta, abból egy ebédnél elment vagy 5 db.
Pelenkázásra nem használtam, ahhoz ennél sokkal több kellene, de azt azok tudják megmondani, akik még ilyennel pelenkáznak (ha van itt olyan anyuka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!