Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalt mamik: mennyi...

Tapasztalt mamik: mennyi tetra pelenkára van szükség?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 16:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 17 db.van,és bőven elég.
2010. okt. 2. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
10-12!!Annyi bőven elég!
2010. okt. 2. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi 40 darabbal kezdtük, de akkor még nem volt nadrágpelenka, csak Nowotex betét, meg ilyenek :)

Manapság már nyilván sokkal kevesebb is elég, főleg mivel nem is a baba popsijára kerül, hanem egyéb célokat szolgál (büfizés, orvoshoz, stb.)

2010. okt. 2. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk 15db van,de néha kevés,főleg hogy elkezdtük a hozzátáplálást.
2010. okt. 2. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem 20 van, sztem kell is ennyi. mi használtuk szoptatáskor, büfihez, feje alá, pelenkázóra, kádba a baba alá stb. és gondolom nem akarsz minden nap mosni...
2010. okt. 2. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem 24 darab volt, és kellett is ennyi. Pelenkázáshoz nem használtuk, de minden másra igen: feje alá, szopihoz, alváshoz, stb. Eléggé bukós volt a babám, volt, hogy egy nap eltörölgettem 5-6 pelust.
2010. okt. 2. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 10-12 nem volt elég az elején, de manapság már nem is nagyon használom, 8 hós a babám.
2010. okt. 2. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 30 db van, de sosem kellett mind. Most állandó forgóban van kb. 10-12 db, hogy csak ezeket használjuk, a többit mosva, vasalva zacskóban eltettem a tesónak.

A szükséges mennyiség attól függ, mire használod.

Én csak orvoshoz, védőnőhöz használom, illetve a feje alá a kiságyba, valamint még az elején szoptatáshoz alánk és a melltartóban.

2 pelust szétvágtam és beszegtem kis textil szalvétának, olcsóbb, mint a papírszalvéta, abból egy ebédnél elment vagy 5 db.

Pelenkázásra nem használtam, ahhoz ennél sokkal több kellene, de azt azok tudják megmondani, akik még ilyennel pelenkáznak (ha van itt olyan anyuka).

2010. okt. 3. 09:03
 9/9 anonim ***** válasza:
28 db van. Elég sokat bukik a kislányunk, van amikor egy nap elmegy 4-5 pelenka is.
2010. okt. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!