Melyik magzati szívhang figyelőt ajánljátok?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy mi alapján döntsek, így aki használt vagy van róluk információja, és tudna ajánlani, azt megköszönném!2023. jan. 3. 16:04
1/8 anonim válasza:
Őszintén.. egyiket se. Amíg kicsi, nehéz megtalálni, azon fogod idegesíteni magad. Amikor meg már meg tudnád találni könnyedén, addigra érezni fogod a mozgást. Persze ettől függetlenül vedd meg amúgy bármelyiket, ugyanúgy működnek. Én tettem, mert nem vagyok magam ellensége.
2/8 anonim válasza:
Egyiket se. Ha szükséges, akkor beszéld meg az orvossal.
3/8 anonim válasza:
Angelsound bevált nekem első terhességemnél. De bevallom, w többieknek van igaza. Ha nem találtam, akkor idegeskedtem, mire stabilan megtaláltam, már mozgott és fel tudtam kelteni ha nagyon szokatlanul nyugis volt. A második gyereknél még csak egyszer vettem elő, utólag annak sem volt értelme:-)
4/8 anonim válasza:
Nekem régebbi típusú AngelSound Jumper volt. Én szerettem, 14-15. héttől stabilan megtaláltam a babákat mindkét terhességben. Heti egyszer rájuk hallgattam és megnyugodtam. A mozgás azért nálam még 30. hét fölött is bizonytalan volt, ha régóta nem jelentkezett be a baba, ráhallgattam és megnyugodtam.
5/8 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy nem ajánlják egyiket sem, csak ki fogsz készülni idegileg 😄
6/8 anonim válasza:
Én nem készültem ki, megnyugtatott.
7/8 anonim válasza:
Angelsound.
Nem készültem ki tőle,szerettem. ☺️
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Angelsound-ot vettünk, tegnap. Este már ki is próbáltuk, keresni kellett, de 10-15 perc alatt megtaláltuk a szívhangot és ma reggel, nekem egyedül is sikerült, pikk-pakk megtaláltam. Olyan megnyugtató, hogy hallhatom a kicsi szívverését. 😊
2023. jan. 6. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!