Miért nem tudom hasznàlni a szívhangfigyelőt?
De miert a koldoknel keresed? Keresd lejjebb!
En 25 hetes vagyok, de a babat mozogni is boven koldok alatt erzem meg.
A szivhangot meg nekem is ott kereste a vedono pl, nem koldoknel, 2 napja voltam nala.
A vastag hasfal, pláne ha mellső fali méhlepénnyel társul, az megnehezíti. Sok krémmel/zselével próbálkozz és türelemmel. Közvetlenül a medence felett indulj, és nagyon lassan, finoman forgasd az eszközt, hogy minden zegzugot "belásson". A hasad egyik vagy másik széle felé is érdemes elmenni és kicsit beforgatva oldalról próbálkozni.
Én a második gyerekkel vagyok várandós, előzőleg sokat használtam a figyelőt, pont ma vettem elő a második gyerekhez (az elmúlt hetekben már éreztem a mozgását szerintem, de napok óta nem), és idő volt, mire meglett. A környező artériák tudnak még megviccelni, a baba szíve sokkal gyorsabb!
16 hetesen a vedono a koldok alatt joval, punci felett nezte nekem és egybol megtalalta.
Nekunk kifejezetten megtiltotta, hogy vegyunk ilyen szerkezetet, mert szerinte csak az idegeskedes van belole..
31 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!