Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem tudom hasznàlni a...

Miért nem tudom hasznàlni a szívhangfigyelőt?

Figyelt kérdés
16 hetes vagyok, csak a köldököm körül találok egy olyan hangot ami hasonlít a szívhanghoz. Elég vaskos a hasfalam, lehet amiatt? Legutóbb is csak magamra ijesztettem, de utánna voltam dokinál nem volt semmi gond. Már annyira érezném, hogy mozog de még eddig nem vagyok benne biztos hogy őt éreztem 2 napja.
2022. dec. 30. 23:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy vetélésem, a mostani terhességemnèl pedig a 10. hèten vérzésem volt. Aggódom mèg nem érzem. Nèha érzek màr ilyen kis bizsergő érzést, remélem hamarosan egyértelmű lesz.
2022. dec. 31. 09:15
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 hetesen is sokszor csak bikinivonalnál találtam meg.

Most vagyok 30 hetes, ha nem mozog néha ráhallgatok, most szokott köldök magasságban lenni a szívhang.

2022. dec. 31. 11:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Én ott nem kerestem, mert azt hittem màr fentebb van, de végül ott lett meg. :)
2022. dec. 31. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:

8-as mi káros benne? Sima uh.

Kedves Kérdező!

Idővel profibb leszel, valamelyik oldalon keresd a bugyi vonalában, és mozgasd körbe a keresőt, mert sokszor ott van, csak pont másik irányba van az uhfej. Később, vagy a következő babánál már profibb leszel.

2022. dec. 31. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
12 hetes vagyok. Nem vagyok az a vékony alkat. De azonnal megtaláltam a szeméremcsontnál :) dupla olyan gyors mint az enyém úgyhogy egyből felismertem :D
2023. febr. 16. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!