Aki az első babával nagyon hányt, hogy alakult a második terhessége?
Nekem az első 2-vel nem volt semmi bajom a 3.-kal meg..
Inkább hagyjuk
Én az elsővel a 14.hetig voltam nagyon szarul. Nem mondom,hogy minden áldott nap hánytam ,de hányingerem volt ,èmelyegtem. Tényleg nagyon nem éreztem jól magam.
Második gyereknèl semmi bajom nem volt ! 6.hèten,1 hétig volt egy pici émelygés ,fáradság. Ennyi. Tényleg nagyon jól voltam.☺️
Most kíváncsi leszek a 3.babával mi vár rám. Nagyon az elején vagyunk.( 4.hèt) eddig minden szuper.😀
Én is gratulálok!
Rendben írok mindenképpen. ☺️😀
Szia 7-es!
Na hogy vagy? Nekem sajnos ugyanolyan hányingerem van, mint az elsővel, már csak abban reménykedem, hogy előbb vége lesz.
Szia.☺️ 7es vagyok.
Igazából nincsen különösebb bajom. Nagyon jókat tudok enni,sajnos 😏
Néha-neha elkap az enyhe hányinger,émelygés,de igazán nem panaszkodhatok ezen a téren.
Ami inkább zavar a puffadás ,gyakorlatilag úgy nézek ki mint aki már a 20.hetben van 🤣
Plusz ami tünet a fáradság.
De sokat kell pihennem,feküdnöm mert a petezsák mellett találtak egy haematomát. Vérzés miatt mentem be a kórházba 6+3hetesen.
De a baba jól van,és szivhang is volt már. ☺️ Ma megyek újra orvoshoz.
Orvosnál jártál már ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!