Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes várandós vagyok, egy...

11 hetes várandós vagyok, egy hete főleg azon az oldalon fáj a hasam, ahol a baba van (bal oldal). Baj lehet?

Figyelt kérdés

9 hetesen voltam ultrahangon, akkor minden rendben volt, illetve van/volt egy hematómám, ami akkor már szervülésnek indult. Legközelebb másfél hét múlva megyek.

Volt már egy veszteségem, egy egészséges kisfiam van, nem emlékszem, hogy nála éreztem-e ezt. A veszteségem miatt viszont ennél a terhességemnél sokat aggódom.

Bajt jelenthet, hogy azon az oldalon érzek tompa fájdalmat? Volt esetleg valakinél ilyen?

A tapasztalatokat köszönöm!

2022. dec. 29. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, melyik oldalon van a baba?! Azért mert multkor az ultrahangon ott volt, nem azt jelenti, hogy most is ott van. 9 hetes (kb) Annyi helye van vándorolni, csak na.

Nekem az egész terhesség alatt fajt a hasam.

2022. dec. 29. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fáj vagy görcsöl?lehet megerőltettrd magad pihenj.

Biztos nyúlnak a szalagok is és azt érzed

A babát biztosan nem tudhatod hol van mivel uh máshogy mutatja .olyan kicsi még hogy konkrétan rgy tengerbe úszkál amit ugye nem

érzel..

Pihenj sokat nehogy rossz vege legyen

2022. dec. 29. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Én sem értem honnan veszed azt,hogy a bal oldaladon van a baba?! Ezt nem szokták ráírni a papírra. A többiek válasza is abszurd, hisz az az embrió beagyazódik egy bizonyos helyre, nem lubickol a méhben össze vissza, sőt tengerben sem úszkál, hisz a magzatburok vele együtt nő.

Szóval a méhed kb akkora mint egy nagyobb körte jelenleg, nem hiszem hogy annyira különbséget tudnál tenni ,hogy épp a bal oldalad fáj.

Szóval csak nyugi, ne stresszelj feleslegesen. Nekem is fáj a bal oldalam,de nekem már volt 2 császárom, és a jó.kis összenövéseim fájnak, én is 11 hetes vagyok. Persze nem a méhem bal oldala fáj, hanem a hasam bal oldala.

2022. dec. 29. 13:14
 4/5 A kérdező kommentje:

A bal petefészkemből lettem várandós.

A doki is a bal oldalon találta meg hasi ultrahangon. (Előtte természetes hüvelyi uh-t is csinált.)

2022. dec. 29. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Értem.én 21 hetes vagyok és énsem tusom holvan éppen..amire azt hiszem a keze hát éppen a lába :D
2022. dec. 29. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!