Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tarkóredő èrtèk?

Tarkóredő èrtèk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Màr legutolsó gondolatkènt szeretnèm itt megkèrdezni ezt a dolgot.

12 hetes a kistesó a hasamban, ma voltam ezen a 12 hetes ultrahang vizsgàlaton, hàla istennek mindene megvan, orra is szèp, szíve is szèp èlènk. Gerince is rendben.

A tarkóredőre mondta azt az orvos, hogy "kisebbnek gondolta" mert 1,2 mm.

Nem is èrtem èn ezt, hiszen 3mm alatt kell lennie nem? Elsô gyermeknèl ennyi hetesen 1,7 mm volt ès azt mondtàk tökèletes....

Most meg kombi tesztre lettem küldve....van egy olyan sejtèsem, hogy ez csak arra megy ki hogy legyen aki megcsinàltatja. Mert azt mondta neki ezt ki kell adnia de nincs itt semmi baj.

De most meg ideges vagyok, hogy akkor mièrt jegyezte meg? Volt màr valaki így?kell aggódjak?

2022. dec. 28. 18:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
9/10. Nem ebből diplomàztam. Nyilvàn ha mindent tudnèk nem izgulnàm szèt a fejemet. De màr van egy gyerekem ès nàla ennèl magasabbra is azt mondtàk (1,7 mm 12 hetesen) hogy jó èrtèk. Ezèrt nem èrtettem, hogy 1,2 most mièrt magas/illetve vastag..ennyi. de azèrt köszi hogy egy kifejezèsèrt leoltasz, tènyleg.
2022. dec. 28. 20:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Jaj nyugi már, tök egészséges a babád!!
2022. dec. 29. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!