17 hetes vagyok. Ma egy kicsit véreztem. Eddig még ez nem fordult elő csak egyszer a 8 hétben. Minden rendben volt eddig. Mi lehet ennek az oka? Lehet nagy baj? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 14:12
1/3 anonim válasza:
Szerintem hívd fel az orvosod hogy biztos ne legyen baj.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is hívd fel az orvosod. Egy ultrahang megnyugtathat,hogy minden rendben van.
Szerintem nincs semmi probléma,hogyha nincs erős vérzés és görcs.
Nekem is volt ilyen a 15. héten.(bár előtte is volt párszor,de minden rendben volt) azt mondták,hogy a hüvely faláról lehetett a vérzés.
Nem kell rögtön megijedni,de az uh-on megnézik,hogy a méhlepény rendben van-e.
3/3 anonim válasza:
Szerintem menj be a kórházba, ha vérezgetsz.
Én abból indulok ki, hogy nincs mindenkinek fogadott orvosa, akit ilyen esetben megkérdezhet. Meg telefonon keresztül a doki se tud okosat mondani, max azt,hogy menj el uh-ra.. A kórházban meg úgyis csinálnak UH-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!