Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes vagyok és 200 gr-os...

29 hetes vagyok és 200 gr-os szénhidrátdiétát kell tartanom. (7,9 lett a terheléses). De mit egyek, vagy ne egyek?

Figyelt kérdés

Úgy értem, honnan tudjam, hogy egy tányér töltött káposztában (mondjuk 1 húsgombóccal) mennyi van, főleg ha nem én főztem. Vagy a franciasalátában? És még sorolhatnám...

Van mindenféle táblázatom, meg étrendem, de mindg eszünk otthon, főleg igy ünnepek alatt.

(Már annyira elegem van...)

Más is van így?

2008. dec. 26. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 8,5 lett és 180g-os diétát kell tartanom. Ez senkinek sem jó legszívesebben bezabálnék de betartom a picuri miatt.A másik ami idegesít, van itthon vércukormérőnk az ünnepek alatt a családból nekem lett a legalacsonyabb még kajálás után is tehát nagy esélyt látok hogy elcserélték a vérem.
2008. dec. 26. 12:49
 2/3 anonim ***** válasza:
A hoxa.hu oldalán van egy szénhidráttáblázat, abban a melegételek, készételek szénhidrátja is jelezve van, többek között a töltött káposztáé, francia salátáé.
2008. dec. 26. 12:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Én is mérem általában reggel az éhgyomrit, majd 1 és 2 óra múlva és vissza szokott menni a normál értékre.

Nehéz, de próbálom betartani, írnom is kell, hogy mit eszek.

(igaz tegnap már kiborultam és egy órát bőgtem)

Majd hétfőn kiderül, hogy jól csinálom-e.

2008. dec. 26. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!