Nálunk meg pont fordítva, nem tudom, milyen népi megfigyelések alapján :D Nem hinném, hogy erről készült volna bérmilyen statisztika. Két fiam van, tök más volt mindkettővel a hasam formája, de mindkettővel óriási volt.
2022. dec. 22. 10:16
2/11 anonim válasza:
Lány lettem, anyámnak kicsi volt a hasa, emiatt a hülye babona miatt várta csak, hogy fia lesz, mert ezzel tömték a féket. Uh nem volt még divatban akkor.
2022. dec. 22. 10:16
3/11 anonim válasza:
Mert ez csak hülye babona, semmi alapja sincs.
2022. dec. 22. 10:32
4/11 anonim válasza:
Semmi alapja nincs, ostoba babonaság.
Úgyhogy a kérdésednek, hogy miért lehet ez, nincs értelme.
Ha csak nem arra vonatkozott a kérdés, hogy miért terjednek el ilyen megalapozatlan butaságok széles körben.
2022. dec. 22. 10:32
5/11 anonim válasza:
Lanyommal oriasi hasam volt,de nagy baba is lett 53 cm 4250 gramm.
Fiammal meg nagyobb hasam volt,o 50 cm lett es 3600 gramm.
Szerintem nem attol lesz a hasad nagy vagy kicsi hogylanyod lesz vagy fiad.
2022. dec. 22. 10:34
6/11 anonim válasza:
Ez hülyeség.
Nekem a fiammal sokkal nagyobb hasam volt.
Lejjebb pedig terhesség végén kerül a has, függetlenül attól, milyen nemű gyermek van benne.
2022. dec. 22. 11:20
7/11 anonim válasza:
Csak nèpi megfigyelés ami sokszor megbukik…
Tudod mint a Medàrd napján esik, akkor 40 napig esik..
2022. dec. 22. 11:44
8/11 anonim válasza:
Ez kismama függő. Még csak nem is testalkat, mert van olyan, aki nádszálvékonyan is alig látszik terhesnek, másnak meg jelentős túlsúlynál is szembeötlő. Meg valamennyire az is számít, hogy elöl vagy hátul tapadt a méhlepény.
2022. dec. 22. 12:40
9/11 anonim válasza:
"Sokan mondják, hogy ha kislányt várunk, akkor nagyobb a pocak. Ez miért lehet?"
Azért, mert tanulatlanok és hisznek a babonákban.
2022. dec. 22. 12:47
10/11 anonim válasza:
En errol még nem hallottam. Most töltöttem a 40.hetet a kislanyommal, aki a második gyermekem es az elsőszülött kisfiammal pl sokkal nagyobb volt a hasam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!