Kedves mindenki 28-35 nap közé esnek a ciklusaim változó pár nap késéssel vagy napra pontosan megjön.. 9 napja késik…. Tudtok tanácsot adni?
Szeptemberben voltam utoljára orvosnál akkor is késett de negatív lett a tesztem,aki azt mondta teljesen egészséges vagyok az eredményem alapján voltam teljeskörű kivizsgáláson pajzsmirigy miatt is, szintén minden rendben volt…stresszes voltam az utóbbi időben fizikai munkát végzek!
Viszont csináltam egy tesztet mielőtt megjött volna 2 nappal hiszen próbálkoztunk viszont sok a csalódás így mai napig nem fektettem nagyobb hangsúlyt arra hogy megse jött…
Hasszúrkálást érzek és folyamatos fáradtságot holnap reggel megyek tesztért addig is annyi a kérdésem valaki járt már így? És ha igen hogyan lehetne beállítani a ciklusomat?
Most lehet terhes vagy, de a stressztől is késhet.
A ciklusaid rendben vannak, fogamzásgátlóval nyilván lehetne napra pontossá tenni, de ha próbálkoztok ez nem megoldás.
Ha az orvos mindent rendben talált és alapos kivizsgálás történt, akkor idő kérdése és várandós lehetsz.
Mióta próbálkoztok?
Szeptember 9.én voltam orvosnál azóta..
gyógyszert sosem szedtem🙂
Mi lenne ha nem gyerekgyartas lenne a projekt?
Mi lenne ha nem programozni akarod a fogantatast?
Mi lenne ha letenned szepen a elvarast a sajat tested fele es csak elvezned?
Statisztika h nagyon sok gyerek fogan meg olyan idoben mikor nyaralnak vagy az unnepek miatt mashol van a fokusz
Három hónap még nem sok idő, ne görcsölj rajta. Van, akinek hónapok kellenek, de van, akinek évek. Még egészséges emberek pont jó időben történt együttléte során is 25% esély van a teherbeesésre.
Most csak élvezzétek egymást és ne legyenek elvárásaid!
Egy év után érdemes komolyabb gonddal gyanakodni és orvoshoz fordulni. (30 év felett fél év)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!