31 hetes vagyok, és izomgyulladás van a vállamban. Mivel kenhetem?
Szia!
Nekem a derekamban van ideggyulladás és sajna én is csak szenvedek, mert igazából semmit nem lehet rá szedni terhesen! Én rákérdeztem a patikában, van egy gyógynövény összetevőjű krém, a Naturland Svédkeserű krém, azzal kenegetem, egész jó rá! Olyan ezer forint körül van!
Jobbulást!
36 hetes kismama
Köszi a válaszokat!! Én fastum géllel kentem be, de nem tudom, h azzal lehet-e mert nincs ráírva, h terhesség alatt nem szabad használni.
Ezt nem ajánlották senkinek???
Szia!
Az utolsó válaszoló vagyok! Rákerestem a neten a Fastum gél betegtájékoztatójára és ezt dobta ki:
Alkalmazható-e ez a gyógyszer terhességben és a szoptatás alatt?
A terhességben és a szoptatás időszakában a ketoprofen kezelés nem ajánlott.
Szóval elvileg nem szabad használni, de az orvosom szerint igazából mindenre ez van írva... Azt mondta, hogy ezekből a krémekből nem sok minden jut el a babához, de azért jobb vigyázni!
A Svédkeserű krém betegtájékoztatóján az van, hogy az első három hónapban nem szabad használni, utána lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!