Ma jöttem rá, hogy 8 napja késik a menzeszem. Jövő szerdáig nem tudok tesztet venni. Anélkül hogyan állapítható meg terhesség?
Házi nincs. Teszt, vérvétel vagy orvosi vizsgálat.
Ha elvonuláson vagy, ilyenkor a kütyüt sem ártana mellőzni. 😉
Nincs, de ha 8 napja nem tűnt fel, még biztos ráér 5-öt.
A vitaminnal nem mennél semmire.
Sehogyan, nincs más módja.
Vagy várj! Hol vagytok elvonulva? Mert ha van ott afrikai karmosbéka, és sikerülne egyet lepisilned...
Szóval jövő szerdán kiderül.
A légszomjon/csukláson mint terhességi tüneten meg jót röögtünk, köszi, megy a gyakoris terhestünetek gyűjteményébe, simán a top10-ben a helye a zsibbadó bal hüvelykujj után.
Nem kell ide tesz. A csuklás mindent bizonyít. Terhes vagy😂
Jó tanács: A következő elvonulásodra egy biosz könyvet is vigyél magaddal😉
Mi az az elvonulás?
Remetekent élsz egy kietlen vidéken?
Nem hiszem el, hogy egy embert sem tudsz megkerni, hogy vegyen????
Mi az az elvonulás?Hol vagy te hogy nem tudsz tesztet venni?Mi célt szolgál ez az elvonulás?A munkád része vagy hobbi vagy micsoda?Soha ilyenről még nem hallottam.Vallási dolog?Most nagyon kíváncsi lettem.
8 napos késés vagy baba vagy hormonprobléma és nem fogod tudni megállapítani semmiféle házi módszerrel.Szerdán teszt és kiderül.
Teszt, vérvétel és orvos tudja megállapítani a terhességet.
Nem értem hogy miért gondolják sokan azt hogy a legelején már akármilyen "tünet" szerű terhességet jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!