Hányadik terhességi héten állapítható meg a legbiztosabban a baba kora?
100%, szerintem soha!
nekem vannak olyan tapasztalataim, hogypl. a doki, nagynak ítélte meg a babát az utolsó hónapban, éscsszározni akarta az anyukát, és normál súlyú baba született. 1,5 2 hét csúszás, szerintem még elfogdható, ekem ezt mondta a védőnőm. 18 hetes anyuka
100%-ban szerintem sem lehet.
Az első 12 hétben nagyjából egyformán fejlődnek a babák (függetlenül az örökölt génállománytól, a körülményektől), ezért korai szakaszban lehet viszonylag pontosabban meghatározni.
A 12. hét után már az egyéni hajlamok kijönnek és minden babó máshogy fejlődik, főleg a súlyra és a méretre gondolok. Nyilván a fontosab szervek ekkorra már megvannak, és ezek "csak" fejlődnek tovább, mindegyik a saját tempójában.
Igazából neked kell tudond, hogy hogy éltetek szexuális életet, mikor volt peteérésed...ezek tudatában te pontosabban be tudod lőni, hogy kb mikor is foganhatott a kicsi. Az UHs kor egy támpont ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!