Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baj a röngentől?Vagy az...

Lehet baj a röngentől?Vagy az érzésteletítőktől?10-12 hetes terhes vagyok elkezdték kezelni a fogaimat,következő alkalommal tervezik lecsiszolni a többit és koronát húzni rájuk.

Figyelt kérdés

Ma tudtam meg hogy terhes vagyok.

Volt már valakinek fogpótlása terhesen?

2022. dec. 15. 15:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gyökér kezelést is lehet röngen nélkül?
2022. dec. 17. 13:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csináltak. A tisztításig megcsinálták, be is tömték volna, de valami gond volt, ezért csak ideiglenesre csinálták meg. A szülés után kellett mennem röntgenre és csak úgy tudták befejezni. Mivel nem volt sürgős, a röntgen miatt inkább halasztották a terhesség utánra.
2022. dec. 17. 14:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem csináltak fogröntgent sem várandósság alatt. Elhalasztották a kezelést, de nem is volt fontos megcsinálni. Orvossal beszélj erről, Ő tud pontos kezelési tervet adni.
2022. dec. 18. 11:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia. En holnap reggel 7re megyek, nagyon felek mi lesz, de nekem sajnos a bolcsesseg fogam lyukadt ki ugy, hogy a jobb arcomat szinte lebenitja.

29 hetes vagyok, majd megirom holnap neked, hogy volt e rotgen vagy sem.

2022. dec. 18. 16:10
 15/19 anonim ***** válasza:

#14.

Ha ennyire fáj, gondolom be van gyulladva. Ilyen esetben gyulladáscsökkentőt szoktak felírni, mert nem használna az érzéstelenítő sem, így nem lehet kihúzni, tömni sem. (Gondolom van terhesség alatt szedhető is!)

#13.

2022. dec. 18. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia. Igen , irt fel az aszisztens penteken. Lement a gyulladas mar, csak attol felek , hogy visszajon, mert altalaban este pukkan be sajnos.:/
2022. dec. 18. 19:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, este a legrosszabb minden fájdalom! Próbáld meg vizes ronggyal borogatni...
2022. dec. 18. 23:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok:

Túl vagyok rajta. Rotgen nem volt, azt nem is szabad azt mondta az orvos. Sajnos tomni nem tudta, igy ki lett huzva kb 5p erzestelenites utan. Azt hittem besirok annyira fajt, de mostmar jobb egy kicsit. Begyulladni sem fog tobbet, megnyugodtam valamennyire.:)

2022. dec. 19. 09:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekem is most húzták ki! Már jobb, de nem használt az érzéstelenítő nekem sem sokat, de így ünnepek előtt nem akartam várni a kezeléssel. Annyi, hogy én már szedhetek gyulladáscsökkentőt, már egy éves elmúlt a kisfiam, nem is szopizik.

Hogy vagy kérdező és #18.?

#17.

2022. dec. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!