Lehet baj a röngentől?Vagy az érzésteletítőktől?10-12 hetes terhes vagyok elkezdték kezelni a fogaimat,következő alkalommal tervezik lecsiszolni a többit és koronát húzni rájuk.
Ma tudtam meg hogy terhes vagyok.
Volt már valakinek fogpótlása terhesen?

Szia. En holnap reggel 7re megyek, nagyon felek mi lesz, de nekem sajnos a bolcsesseg fogam lyukadt ki ugy, hogy a jobb arcomat szinte lebenitja.
29 hetes vagyok, majd megirom holnap neked, hogy volt e rotgen vagy sem.

#14.
Ha ennyire fáj, gondolom be van gyulladva. Ilyen esetben gyulladáscsökkentőt szoktak felírni, mert nem használna az érzéstelenítő sem, így nem lehet kihúzni, tömni sem. (Gondolom van terhesség alatt szedhető is!)
#13.

14 vagyok:
Túl vagyok rajta. Rotgen nem volt, azt nem is szabad azt mondta az orvos. Sajnos tomni nem tudta, igy ki lett huzva kb 5p erzestelenites utan. Azt hittem besirok annyira fajt, de mostmar jobb egy kicsit. Begyulladni sem fog tobbet, megnyugodtam valamennyire.:)

Nekem is most húzták ki! Már jobb, de nem használt az érzéstelenítő nekem sem sokat, de így ünnepek előtt nem akartam várni a kezeléssel. Annyi, hogy én már szedhetek gyulladáscsökkentőt, már egy éves elmúlt a kisfiam, nem is szopizik.
Hogy vagy kérdező és #18.?
#17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!