Kismamák, mit szoktatok vacsorázni?

Sajnos nekem van etvagyam igy a masodik trimeszter vegefele 😅
De az elsoben nem volt, nem is eroltettem az evest, tenyleg nem kell feltetlenul enni, ha nem kivanod.
Amugy en vacsoraban es reggeliben nem vagyok nagyon kreativ, altalaban vagy zabkasat eszem fagyasztott gyumolccsel vagy piritost ezzel-azzal, vajjal, hummusszal, zoldsegekkel, sajtkremmel.
Tojast es hust (felvagottat) a mai napig nem tudok enni, igy ezek kiestek.

A gyümölcsök esnek nagyon jól vacsorára: vilmoskörte, banán, narancs, szilva, alma, mandarin, narancs, szőlő. Ezeket váltogatom, gyümölcs salátát szoktam készíteni. Esetleg egy kis tejbegríz, tejberizs házi lekvárral. Barnakenyér, margarin, sonka, sajt és valamilyen zöldség: uborka, retek, paradicsom.
Házi körözött, melegszendvics, házi mini hotdog, cézár saláta.

Én általában szendvicset eszek (vajkrém,sonka, valami zöldséggel) ha olyat főztem ebédre akkor van hogy este is azt eszem. Néha gyümölcsöt is szoktam még pluszba 😃
Ha nincs étvágyad akkor ne erőltesd,nekem is volt néhány nap mikor semmi nem esett jól.
Köszi #6!
Igazából én is ilyesmiket szoktam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!