Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mit szoktatok...

Kismamák, mit szoktatok vacsorázni?

Figyelt kérdés
Annyira étvágytalan vagyok, szivesen hallgatok meg tippeket, hátha valami újdonsághoz én is kedvet kapok...
2022. dec. 14. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha nincs étvágyad, akkor ne egyél! Nem KELL enni, csak mert szokás. Ha szükséged van valamire, akkor éhes leszel.
2022. dec. 14. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem van etvagyam igy a masodik trimeszter vegefele 😅

De az elsoben nem volt, nem is eroltettem az evest, tenyleg nem kell feltetlenul enni, ha nem kivanod.

Amugy en vacsoraban es reggeliben nem vagyok nagyon kreativ, altalaban vagy zabkasat eszem fagyasztott gyumolccsel vagy piritost ezzel-azzal, vajjal, hummusszal, zoldsegekkel, sajtkremmel.

Tojast es hust (felvagottat) a mai napig nem tudok enni, igy ezek kiestek.

2022. dec. 14. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A gyümölcsök esnek nagyon jól vacsorára: vilmoskörte, banán, narancs, szilva, alma, mandarin, narancs, szőlő. Ezeket váltogatom, gyümölcs salátát szoktam készíteni. Esetleg egy kis tejbegríz, tejberizs házi lekvárral. Barnakenyér, margarin, sonka, sajt és valamilyen zöldség: uborka, retek, paradicsom.

Házi körözött, melegszendvics, házi mini hotdog, cézár saláta.

2022. dec. 14. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha az elején vagy a terhessegnek, akkor ne aggódj ha nem vagy éhes.
2022. dec. 14. 12:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi 2 és 3 :)
2022. dec. 14. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Én általában szendvicset eszek (vajkrém,sonka, valami zöldséggel) ha olyat főztem ebédre akkor van hogy este is azt eszem. Néha gyümölcsöt is szoktam még pluszba 😃

Ha nincs étvágyad akkor ne erőltesd,nekem is volt néhány nap mikor semmi nem esett jól.

2022. dec. 17. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi #6!

Igazából én is ilyesmiket szoktam.

2022. dec. 17. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nincs étvágyad, de erővel vacsorázol, az csak elhízáshoz vezet, a babának ebből haszna nincs, neked meg csak árt, ha fölöslegesen hizlalod magad.
2022. dec. 18. 08:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdésem. A helyzet inkább az, hogy éhes vagyok, de nincs étvágyam semmihez, emiatt tettem fel a kérdést. Hátha van valami amit mások fogyasztanak és én is kedvet kapok. Egyébként nem az első trimeszterben vagyok. Azért köszi mindenkinek
2022. dec. 18. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!